Testime bakarmisiniz kızlar,😊

Yenigelinn44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
111
45
98
Malatya
Merhaba son zamanlarda kendimi yorgun hissediyorum.yemek yiyemiyorum sürekli midem bulanıyor adetim 3 gün geçti biraz önce test yaptım silik çıktı .rica etsem bakarmisiniz?

Eklentiler

• IMG_20200328_184650.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 169
  • IMG_20200328_184509.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 166
  • IMG_20200328_184508.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 151
silik çıkmış canım olabilir bendede silik çıkmıştı şimdi 22 haftalık olduk şükür var gibi duruyo

Hamilesiniz. Çizgi silik ama bariz görünüyor. Geç döllenme olmuştur belki. Tebrik ederim

Merhaba son zamanlarda kendimi yorgun hissediyorum.yemek yiyemiyorum sürekli midem bulanıyor adetim 3 gün geçti biraz önce test yaptım silik çıktı .rica etsem bakarmisiniz?
Tebrikler yüksek ihtimal hamilesiniz benim de ilk testim böyleydi sağlıkla ilerler insAllah

Peki yarında tekrarlarim evde bir testim daha var bide ben bugün ilk idrarla yapmadım testi ondanda silik çıkmış olabilir diye düşünüyorum yarın ilk idrarla yaparim
Varsa ilk ve ya değil farketmiyor bence bende ilk testi akşam üzeri yapmıştım ertesi günde akşam üzeri yaptım koyulasmisti

Evet sizin de dediğiniz gibi silik çizgi var. Bunun da ne demek olduğunu biliyorsunuz zaten. Tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…