Gebeliğe Hazırlık Testime bakarmısınız lütfen ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eddagokhan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
248
132
23
31
merhaba , pcos olduğum için düzensiz adet döngüsüne sahibim ve yumurtlamam sıkıntılı adet döngümün 21. Günündeyim bugün dünden beri inanılmaz akıntım başladı bu sabah yataktan tarafsız kasık ağrısıyla uyandım ilk idrardan sonra ikinci idrar ile ovulasyon testi yaptım sizce yumurtlamaya yakınmıyım yoksa bir anlam ifade etmiyormu yaptığım test , bakabilirmisiz lütfen

Eklentiler

• 5977BC77-4686-4F6D-868F-EFB7E13A77BD.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 92
  • 506865B4-93AF-4071-B1CE-1B1F3519AB1B.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 93
Yakin gibi duruyor ara vermeden devam edin teste. Benim durumda ayni sizinle. Ben 30. gun yumurtladim ama cok uzun surdu catladi mi bilmiyorum.

Yakin gibi duruyor ara vermeden devam edin teste. Benim durumda ayni sizinle. Ben 30. gun yumurtladim ama cok uzun surdu catladi mi bilmiyorum.
Yumurtlamadan kiste dönücek diye çok korkuyorum umarım öyle olmazda yumurtlarım yaa varmı testlerin resimleri

Gebe kaldigim ay 10 haziranda kanamam başladı 11 temmuzda görmüştüm yumurtlamayi. Bende pcosum adet düzensizliğim var. Umudunuzu kaybetmeyin devam edin, olacak

Gebe kaldigim ay 10 haziranda kanamam başladı 11 temmuzda görmüştüm yumurtlamayi. Bende pcosum adet düzensizliğim var. Umudunuzu kaybetmeyin devam edin, olacak
Yaaa çok sevindim adınıza Allahım tamamını erdirsin inşAllah yüzüm güldü mesajı görünce inşAllah olur binbir korku ve sabır ile bekliyorum

Yumurtlamadan kiste dönücek diye çok korkuyorum umarım öyle olmazda yumurtlarım yaa varmı testlerin resimleri
12 Ağustos 'ta pik oldu. Pikten sonra 4.gun silinmeye başladı. Catladi mi, kist mi oldu bilmiyorum. Simdi hala regl olmadim. Olunca bitimine hsg cekilecek.

Eklentiler

• 20210812_175857.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 57
  • 20210812_180034.webp
    13 KB · Görüntüleme: 33
  • 20210812_175920.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 41
12 Ağustos 'ta pik oldu. Pikten sonra 4.gun silinmeye başladı. Catladi mi, kist mi oldu bilmiyorum. Simdi hala regl olmadim. Olunca bitimine hsg cekilecek.
İki üç devam eden pik görmüştüm iyi düşünelim iyi olsun umarım çatlamıştır ki bence silinmeye başladıysa çatlamıştır , gebelik olmuştur inşAllah da gerek kaşmaz hsgye

İki üç devam eden pik görmüştüm iyi düşünelim iyi olsun umarım çatlamıştır ki bence silinmeye başladıysa çatlamıştır , gebelik olmuştur inşAllah da gerek kaşmaz hsgye
Cok tesekkur ederim insallah size de bana da bir an once nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…