- 20 Aralık 2021
- 38
- 6
- 6
- 25
- Konu Sahibi Orange2000
-
Evet üsttekinde ilişkiden 9gün sonraydı . Çok erkenÜstte değil ama alttakinde gördüm silik çizgiyi
Tamam yarın bi daha yapayım , varsa daha koyu olur dimi?Evet altta var yarın sabah bi daha yapın ilk idrarla bakalım koyulasma var mi?
Beennnnİlk yaptığım test 21 aralık. Bişey çıkmadı zaten
Bide 24 aralıkta yani bugün yaptığım test var. Çookk silik ama
Beklenen adet tarihim 26sında
İlk 3-5dkda böyle gördüm
Benden başka çizgiyi gören var mı?
Giderek koyulassin insaallah ❣Beennnn
İnşAllah, yarın tekrar yapıcamGiderek koyulassin insaallah ❣
evett 5dk içinde çıktı , inşAllah teşekkür ederimeğer hemen 5 dakika içinde çıktıysa çizgi var bence. inşallah vardır ya hayırlısıyla gelsin bebişin
İnşAllahyarın birazdaha koyu çıkar inşallahhh
İyi günler böyle bir marka kullanan var mı acaba ben testi yaptım ama tereddüt ettim yanılma payı vardır belki diye sizlerin tecrübesi var mı acaba teşekkür ederim .
Bildiğin pozitif orda kağıtta da yazıyo çift çizgi gebedir diye silik çıksa eyv derim de bildiğin kıpkırmızı dalga geçtinizi düşünüyom hiç tecrübesiz olsa bile gözün de mu görmüyor be Kurban olduğum biz mikropla bakiyoZ var mı diye sen ikiside koyu çizgiler hala tereddüt ettim diyon yapma Allah aşkınaİyi günler böyle bir marka kullanan var mı acaba ben testi yaptım ama tereddüt ettim yanılma payı vardır belki diye sizlerin tecrübesi var mı acaba teşekkür ederim .
Dalga geçmek gibi bir amacım yok iki tane yaptım aynı testten ilkinde bomboş bişey çıkmadı acaba aynı marka testi kullanıp böyle bir sorun yaşayan var mı diye sordum yanlış anlaşılma oldu sanırım kağıdı da okudum birkaç siteden de yorumları okudum birde sizlere danışmak istedimBildiğin pozitif orda kağıtta da yazıyo çift çizgi gebedir diye silik çıksa eyv derim de bildiğin kıpkırmızı dalga geçtinizi düşünüyom hiç tecrübesiz olsa bile gözün de mu görmüyor be Kurban olduğum biz mikropla bakiyoZ var mı diye sen ikiside koyu çizgiler hala tereddüt ettim diyon yapma Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?