Testime bakarmısınız lütfen

Orange2000

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
38
6
6
25
İlk yaptığım test 21 aralık. Bişey çıkmadı zaten
Bide 24 aralıkta yani bugün yaptığım test var. Çookk silik ama🤭🤭
Beklenen adet tarihim 26sında
İlk 3-5dkda böyle gördüm
Benden başka çizgiyi gören var mı?😂😂

Eklentiler

• 5C9529F0-AF0C-477C-A410-BC480AC85897.webp
    5C9529F0-AF0C-477C-A410-BC480AC85897.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 116
İyi günler böyle bir marka kullanan var mı acaba ben testi yaptım ama tereddüt ettim yanılma payı vardır belki diye sizlerin tecrübesi var mı acaba teşekkür ederim .

Eklentiler

• IMG_20211224_074353.webp
    IMG_20211224_074353.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 79
İyi günler böyle bir marka kullanan var mı acaba ben testi yaptım ama tereddüt ettim yanılma payı vardır belki diye sizlerin tecrübesi var mı acaba teşekkür ederim .
Bildiğin pozitif orda kağıtta da yazıyo çift çizgi gebedir diye silik çıksa eyv derim de bildiğin kıpkırmızı dalga geçtinizi düşünüyom hiç tecrübesiz olsa bile gözün de mu görmüyor be Kurban olduğum biz mikropla bakiyoZ var mı diye sen ikiside koyu çizgiler hala tereddüt ettim diyon yapma Allah aşkına

Bildiğin pozitif orda kağıtta da yazıyo çift çizgi gebedir diye silik çıksa eyv derim de bildiğin kıpkırmızı dalga geçtinizi düşünüyom hiç tecrübesiz olsa bile gözün de mu görmüyor be Kurban olduğum biz mikropla bakiyoZ var mı diye sen ikiside koyu çizgiler hala tereddüt ettim diyon yapma Allah aşkına
Dalga geçmek gibi bir amacım yok iki tane yaptım aynı testten ilkinde bomboş bişey çıkmadı acaba aynı marka testi kullanıp böyle bir sorun yaşayan var mı diye sordum yanlış anlaşılma oldu sanırım kağıdı da okudum birkaç siteden de yorumları okudum birde sizlere danışmak istedim

Back
X