Testime bakarmisiniz ( Resimli )

sey06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2021
52
18
38
26
Merhaba kizlar, bugun ilk idrarla yaptigim testim boyle cikti yakinlastirinca iki tane silik cizgi gozukuyor.. boyle bisey yasayan varmi aranizda

Merhaba kizlar, bugun ilk idrarla yaptigim testim boyle cikti yakinlastirinca iki tane silik cizgi gozukuyor.. boyle bisey yasayan varmi aranizda Eki Görüntüle 3589449
Merhaba. Böyle birşeyi yaşayan çok kadın var burada kimisi hamile çıktı kimisi yalancı pozitif yaşadı. Çoğumuz görüyoruz yani sizin beklenen regle ne kadar var

Merhaba. Böyle birşeyi yaşayan çok kadın var burada kimisi hamile çıktı kimisi yalancı pozitif yaşadı. Çoğumuz görüyoruz yani sizin beklenen regle ne kadar var
5 gun var reglime. Predictor erken gebelik test yapmistim

5 gun var reglime. Predictor erken gebelik test yapmistim
Olma ihtimali olabilir predictor iyidir çünkü varsa çok düşüktür zaten şu an kan vermeyin dayanırsanız gecikme bekleyin çoğumuz dayanamıyoruz tabi iki üç gün kala bir test daha yaparsınız ama mesela iki gün net geçsin daha iyi sonuç için

Iki silik cizgi cikmasi benim kafami karistirdi daha dogrusu bende dayanamam aksam hemen kan vermeyi dusunuyorum

Kiz ben sonucu 5 gorsem sevinirim
Ay yaa bizde öyle ama bide kimyasala çevirirse üzülürsün eskiden bu kadar yaygın değilmiş kimyasal çünkü insan gecikmeden anlamiyormus ki hamileliği biz elimizde olsa yumurtlamadan hemen sonra test yapacağız

Sorma ben yumurtlama bitmeden gebelik testi stokliyorum hazirda duruyo bugun sansima tek birtane kalmisti

Bende öyle var elimde ama kullanmıyorum şu an bu ay dirayetliyim sen stoktakileri şimdi kullanman gerekirken cidden yumurtlamadan sonra başlamışsın teste

Bende öyle var elimde ama kullanmıyorum şu an bu ay dirayetliyim sen stoktakileri şimdi kullanman gerekirken cidden yumurtlamadan sonra başlamışsın teste
Senin regl tarihin nezaman? Sorma ya gercekten bu zamana kadar hic bir zaman test bozuk cikmadi veya yaniltmadi elimde tam birtane kaldi kiiii basima bu geldi

Merhaba kizlar, bugun ilk idrarla yaptigim testim boyle cikti yakinlastirinca iki tane silik cizgi gozukuyor.. boyle bisey yasayan varmi aranizda Eki Görüntüle 3589449
koyulaşma için takip etmek lazım canım ben de resim attım profilimden bakar mısın net çizgi görmedim ama çizgi başlangıcı var gibi benimkinde sende gölge gibi görünüyor

Senin regl tarihin nezaman? Sorma ya gercekten bu zamana kadar hic bir zaman test bozuk cikmadi veya yaniltmadi elimde tam birtane kaldi kiiii basima bu geldi
Ben bu ay ovülasyon takibi yaptım geç yumurtladığım o yüzden bat tarihim kaydı 17 Mayıs'a. 1-2 Mayıs'ta pik 3 Mayıs'ta çatlama gördüm baya değerlendirdim inşallah güzel haberi bende alırım.
Valla yani kötü denk geliş bari eczaneden falan al yada cidden dayanamıyorsan ver kanı nolcaksa olsun

Insallah guzel haberler alirsin canim
Aksam kan vermeye gidecem dayanamam ama bence test bozuk gibi geldi bana cunku iyi bakinca iki tane silik cizgi gozukuyor ilk kez boyle bisey gordum

Insallah guzel haberler alirsin canim
Aksam kan vermeye gidecem dayanamam ama bence test bozuk gibi geldi bana cunku iyi bakinca iki tane silik cizgi gozukuyor ilk kez boyle bisey gordum
Burada kalite düşüyor o yüzden ben tam göremiyorum ikinciyi testte. İnşallah güzel haberler alırsın ama regl beklesen iyiydi yani ben hamile kaldığımda bir hafta vardı silik çıktı kan negatifti tam regl günümde pozitif sonuç almıştım

Insallah bu ay guzel haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…