- 15 Şubat 2019
- 168
- 30
- 98
- 27
- Konu Sahibi Meryem7121
-
bilen yok muAdetim 3 gün gecikti yumurtlama tarihimden 12 gün geçti yumurtlama günlerini değerlendirmiştim hala adet olmadım umutlanıyorum açıkçası çok belirtim yok adet olacakmışım gibi belim ağrıyor karnıma sancı giriyor sadece bu gün erken gebelik testini yaptım böyle çıktı var mıdır ben mi umutlanıyorum
İki gündür silik çizgi görünce umutlandımYumurtlamadan 14-15 gün sonra regl olunur. yaygın olan 14 gün sonra regl olunması eğer yumurtlama tarihinizden 12 gün geçtiyse regliniz gecikmemiştir. Şu anda çok erken regliniz gecikse bile kesin hamileyim demek için gebeliğin 5. haftasına falan gelmek gerekiyor. ben de reglime 2 gün kala hamileliğimi öğrenmiştim beta takip etmekten bir hal olmuştuk. O yüzden en güzeli biraz sabredip regl 3-4 gün gecikince kan testi vermek bence. aksi durumda beta düzgün artıyor mu kese görünecek mi görünse de içi dolacak mı vs endişeler bitmiyor...
Çok olumlu bir gelişme elbette :) beta değeriniz yükselmiş umarım sağlıklı bir şekilde artmaya devam eder bebişinize kavuşursunuzİki gündür silik çizgi görünce umutlandım
Amin inşallahÇok olumlu bir gelişme elbette :) beta değeriniz yükselmiş umarım sağlıklı bir şekilde artmaya devam eder bebişinize kavuşursunuz
Bu gün yine idrar testi yaptım negatif çıktıÇok olumlu bir gelişme elbette :) beta değeriniz yükselmiş umarım sağlıklı bir şekilde artmaya devam eder bebişinize kavuşursunuz
Yarın regl olmazsanız kan testi yaptırın bir netleşsin. Cuma 12. Gün demiştiniz bugün ya da yarın regl olmanız lazım gebelik yoksaBu gün yine idrar testi yaptım negatif çıktı
Var gibi duruyor canım bende böyle öğrenmiştim testi tekrarlamanı öneririmAdetim 3 gün gecikti yumurtlama tarihimden 12 gün geçti yumurtlama günlerini değerlendirmiştim hala adet olmadım umutlanıyorum açıkçası çok belirtim yok adet olacakmışım gibi belim ağrıyor karnıma sancı giriyor sadece bu gün erken gebelik testini yaptım böyle çıktı var mıdır ben mi umutlanıyorum
Gebeyim kan verdimVar gibi duruyor canım bende böyle öğrenmiştim testi tekrarlamanı öneririm
Herkesten dua istiyorum bende şüphe ediyorum bu ay sadece 1 gün çok az pembe kanama gördüm adet olacak gibi belirtilerim var pazartesi doktora gideceğim ne olur dua edinGebeyim kan verdim
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsinGebeyim kan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?