Testime bakarmısınız 🥲🥲

Meryem7121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
168
30
98
27
Adetim 3 gün gecikti yumurtlama tarihimden 12 gün geçti yumurtlama günlerini değerlendirmiştim hala adet olmadım umutlanıyorum açıkçası çok belirtim yok adet olacakmışım gibi belim ağrıyor karnıma sancı giriyor sadece bu gün erken gebelik testini yaptım böyle çıktı var mıdır ben mi umutlanıyorum

Eklentiler

• 7AB19FCC-2116-4EB5-80EE-7F79296D93A0.webp
    7AB19FCC-2116-4EB5-80EE-7F79296D93A0.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_5139.webp
    IMG_5139.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_5140.webp
    IMG_5140.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_5141.webp
    IMG_5141.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_5142.webp
    IMG_5142.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_5143.webp
    IMG_5143.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 133
Adetim 3 gün gecikti yumurtlama tarihimden 12 gün geçti yumurtlama günlerini değerlendirmiştim hala adet olmadım umutlanıyorum açıkçası çok belirtim yok adet olacakmışım gibi belim ağrıyor karnıma sancı giriyor sadece bu gün erken gebelik testini yaptım böyle çıktı var mıdır ben mi umutlanıyorum
bilen yok mu 🥲

Yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl olunur. yaygın olan 14 gün sonra regl olunması eğer yumurtlama tarihinizden 12 gün geçtiyse regliniz gecikmemiştir. Şu anda çok erken regliniz gecikse bile kesin hamileyim demek için gebeliğin 5. haftasına falan gelmek gerekiyor. ben de reglime 2 gün kala hamileliğimi öğrenmiştim beta takip etmekten bir hal olmuştuk. O yüzden en güzeli biraz sabredip regl 3-4 gün gecikince kan testi vermek bence. aksi durumda beta düzgün artıyor mu kese görünecek mi görünse de içi dolacak mı vs endişeler bitmiyor...

Yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl olunur. yaygın olan 14 gün sonra regl olunması eğer yumurtlama tarihinizden 12 gün geçtiyse regliniz gecikmemiştir. Şu anda çok erken regliniz gecikse bile kesin hamileyim demek için gebeliğin 5. haftasına falan gelmek gerekiyor. ben de reglime 2 gün kala hamileliğimi öğrenmiştim beta takip etmekten bir hal olmuştuk. O yüzden en güzeli biraz sabredip regl 3-4 gün gecikince kan testi vermek bence. aksi durumda beta düzgün artıyor mu kese görünecek mi görünse de içi dolacak mı vs endişeler bitmiyor...
İki gündür silik çizgi görünce umutlandım 🥲

İyi akşamlar kızlar adetime 9 gün var 3 4 gündür aşırı göğüs ağrım ve kasık bel ağrım var dün kan verdim birşey çıkmadı bugün de süt beyaz akıntım başladı ağrılarım halen devam ediyor sizce erken gebelik filan mi oldum acaba

Var gibi duruyor canım bende böyle öğrenmiştim testi tekrarlamanı öneririm

Back
X