Testime bakarmisiniz varmi

Busra nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2019
125
51
48
27
kameradan dolayı çok net değil ama ilk 5 dk çıkmadı gub içinde belirginleşti ilk kızımda da erken yaptığım testte de bir gün sonra silik çıkmıştı acaba buda özlemidir yoksa test yanlış olabilir mi

Eklentiler

• 20210807_182931.webp
    20210807_182931.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 88
  • 20210807_182914.webp
    20210807_182914.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 89
  • 20210807_182842.webp
    20210807_182842.webp
    15 KB · Görüntüleme: 91
Adet gününüz ne kadar geçti? Var gibi görünüyor ama bilemedim Allah gönlünüze göre versin

kameradan dolayı çok net değil ama ilk 5 dk çıkmadı gub içinde belirginleşti ilk kızımda da erken yaptığım testte de bir gün sonra silik çıkmıştı acaba buda özlemidir yoksa test yanlış olabilir mi
ben göremedim

Aslında adetim duzensiz adet biteli bugün 25 gün oluyo ilk kızımdaki gibi belirtiler uçuk falan cıktı iki defa yaptım çok az silik var kameradan aslında byle ben bakınca daha net görüyorum freely marka bazı kişiler yanıltabiliyor bu marka dediler

Bende adetime 12 gün varken yapıp çöpe atmıştım. İlaç kullandığım için içim rahat etsin diye. Sonra çöpü boşaltırken 10 saat sonra falan kırmızı 2 çizgi vardı. Ama çok itimat etmedim çok saat geçti diye. İlk gebeliğim bu şekilde oluştu dediğiniz için soruyorum. Mümkün olabilir mi acaba. 10 dk sonunda çıkan çizgide Busra nur Busra nur

Bende adetime 12 gün varken yapıp çöpe atmıştım. İlaç kullandığım için içim rahat etsin diye. Sonra çöpü boşaltırken 10 saat sonra falan kırmızı 2 çizgi vardı. Ama çok itimat etmedim çok saat geçti diye. İlk gebeliğim bu şekilde oluştu dediğiniz için soruyorum. Mümkün olabilir mi acaba. 10 dk sonunda çıkan çizgide Busra nur Busra nur
Evet olabilir valla ben artık herşeye inanır oldum😁 tabiki yaniltadabilir ama bende öyleydi bi ben görmüştüm eşim gormeiyorum demişti ama bi hafta sonra tekrar yaptigimda anında silik çıkmıştı erken diye belki geç çıkıyor olabilir 12 gün de zaten çok erken ama adete yakın yapmıştım ben öyle saatler sonra çıkmıştı tekrar adete yakın bi deneyin inşallah vardir

Evet olabilir valla ben artık herşeye inanır oldum😁 tabiki yaniltadabilir ama bende öyleydi bi ben görmüştüm eşim gormeiyorum demişti ama bi hafta sonra tekrar yaptigimda anında silik çıkmıştı erken diye belki geç çıkıyor olabilir 12 gün de zaten çok erken ama adete yakın yapmıştım ben öyle saatler sonra çıkmıştı tekrar adete yakın bi deneyin inşallah vardir
Yaptinmi canım testi

Ya bu yazınız bana umut oldu pazartesi günü test yaptım başta bişey yoktu bıraktım sonra bakmadım bı kaç saat sonra baktım hayalet çizgi denilen şey çıkmıştı ya inşallah vardır ya inşallah

Back
X