- 4 Ekim 2019
- 125
- 51
- 48
- 27
kameradan dolayı çok net değil ama ilk 5 dk çıkmadı gub içinde belirginleşti ilk kızımda da erken yaptığım testte de bir gün sonra silik çıkmıştı acaba buda özlemidir yoksa test yanlış olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben göremedimkameradan dolayı çok net değil ama ilk 5 dk çıkmadı gub içinde belirginleşti ilk kızımda da erken yaptığım testte de bir gün sonra silik çıkmıştı acaba buda özlemidir yoksa test yanlış olabilir mi
Adet gününüz ne kadar geçti? Var gibi görünüyor ama bilemedim Allah gönlünüze göre versin
Adet gününüz ne kadar geçti? Var gibi görünüyor ama bilemedim Allah gönlünüze göre versin
Kameradan dolayi ben bakonca daha net gorunuyorben göremedim
Bugün yapicam şuan testimi aldm eve gidiyorum kan verim dedim hastanede verilmiyormuş artık boşa gitmisimTekrar yaptınız mı sonuç nedir
Evet olabilir valla ben artık herşeye inanır oldumBende adetime 12 gün varken yapıp çöpe atmıştım. İlaç kullandığım için içim rahat etsin diye. Sonra çöpü boşaltırken 10 saat sonra falan kırmızı 2 çizgi vardı. Ama çok itimat etmedim çok saat geçti diye. İlk gebeliğim bu şekilde oluştu dediğiniz için soruyorum. Mümkün olabilir mi acaba. 10 dk sonunda çıkan çizgideBusra nur
Yaptinmi canım testiEvet olabilir valla ben artık herşeye inanır oldumtabiki yaniltadabilir ama bende öyleydi bi ben görmüştüm eşim gormeiyorum demişti ama bi hafta sonra tekrar yaptigimda anında silik çıkmıştı erken diye belki geç çıkıyor olabilir 12 gün de zaten çok erken ama adete yakın yapmıştım ben öyle saatler sonra çıkmıştı tekrar adete yakın bi deneyin inşallah vardir
Evet tek çizgi malesef ama adetim duzensiz zaten benm erken yapmış olabilirim adetim biteli 26. Gün 35 gün-de bir adet oluyordum dogumdan önce şuan çok duzensiz bi hafta daha beklicemYaptinmi canım testi
Ya bu yazınız bana umut oldu pazartesi günü test yaptım başta bişey yoktu bıraktım sonra bakmadım bı kaç saat sonra baktım hayalet çizgi denilen şey çıkmıştı ya inşallah vardır ya inşallahEvet olabilir valla ben artık herşeye inanır oldumtabiki yaniltadabilir ama bende öyleydi bi ben görmüştüm eşim gormeiyorum demişti ama bi hafta sonra tekrar yaptigimda anında silik çıkmıştı erken diye belki geç çıkıyor olabilir 12 gün de zaten çok erken ama adete yakın yapmıştım ben öyle saatler sonra çıkmıştı tekrar adete yakın bi deneyin inşallah vardir
Sonucunuz nedirEvet tek çizgi malesef ama adetim duzensiz zaten benm erken yapmış olabilirim adetim biteli 26. Gün 35 gün-de bir adet oluyordum dogumdan önce şuan çok duzensiz bi hafta daha beklicem