- 27 Aralık 2017
- 466
- 156
- 18
Amin tatlim insallahAmin canim aminnn rabbim hepimize bu duyguyu tattircak ama iste biz o zamani bilemiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin tatlim insallahAmin canim aminnn rabbim hepimize bu duyguyu tattircak ama iste biz o zamani bilemiyoruz
Belirti varmi bat gectimiKızlar sizce hamilemiyim ??
2 gün geçti bugün 3 günüm ve normalde düzenli adet olan biriyim çift çizgi çıktı ama aklım karıştıBelirti varmi bat gectimi
Hamilesin canim hayirli olsun2 gün geçti bugün 3 günüm ve normalde düzenli adet olan biriyim çift çizgi çıktı ama aklım karıştı
Ya kimsii demiş klomen kullananlarda böyle aldanmayın şudur Budur üzüldüm ya kimisinin kanda çıkmamış yok kimyasal gebelik yok dış gebelik yemin ederim moralim alt üst olduHamilesin canim hayirli olsun
Cok net cikmis kan verirsen kesin cikar bozma moralini hamilesin ☺Ya kimsii demiş klomen kullananlarda böyle aldanmayın şudur Budur üzüldüm ya kimisinin kanda çıkmamış yok kimyasal gebelik yok dış gebelik yemin ederim moralim alt üst oldu
Bencede ya neyse ben biraz uzaklaşayım buralardan kafamı çok karıştırıyorum yoksaCok net cikmis kan verirsen kesin cikar bozma moralini hamilesin ☺
Kan ver sonucu paylas bizimle hayirli olsun tekrar☺☺Bencede ya neyse ben biraz uzaklaşayım buralardan kafamı çok karıştırıyorum yoksa
Teşekkür ederim hayırlısı olur inşallahKan ver sonucu paylas bizimle hayirli olsun tekrar☺☺
Normal kasik agrim var de zaten hamilelik kanida aliyolar canimBisey sorucam, normal doktora gitsek yinede kanda cikarmiydi hamilelik, ayrı bir test yapilmasimi gerekior kadin doğuma giidp hamilemiyim die kan mi vermek gerekiyor
Aynen keske bizimde olsa benimde 7 gunum var ama bakalim olcak mimalesef bu ay olmadı, ümitler ileriki aylara..profil resimde çok tatlı mış :)