• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hanımlar önemli bir konu ile ilgili geldim yorumlarınız düşünceleriniz çok önemli benim için 12. Gün beta hcg esti yaptırdım bugün ve değerlerimçıkt

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5. Gün embriyosu 12 . gün için sanırım baya düşük canım inşallah artar değerlerin geç tutunmuştur Allah hepimize yardım etsin🤲

Canım megatif gorunuyor. Allah en kısa zamanda saglikli gebelik nasip etsin insallah çok iyi bilirim 6 tane negatifim oldu 🥺
7. Tüp bebek denememde hamile kalabildim.
Umarim en kısa zamanda hamilelik haberiyle gelirsin 🤲🏻☘️
Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin insallah 🌸

Canım megatif gorunuyor. Allah en kısa zamanda saglikli gebelik nasip etsin insallah çok iyi bilirim 6 tane negatifim oldu 🥺
7. Tüp bebek denememde hamile kalabildim.
Umarim en kısa zamanda hamilelik haberiyle gelirsin 🤲🏻☘️
Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin insallah 🌸
Canım hayırlı olsun öncelikle 7 embriyon mu vardı sürecin nasıl geçti zor 7 defa yapmak ama tutasiya kadar hepimiz ugrasicaz

Canım hayırlı olsun öncelikle 7 embriyon mu vardı sürecin nasıl geçti zor 7 defa yapmak ama tutasiya kadar hepimiz ugrasicaz
Hayir canim 3 defa farkli merkezde tup bebek yaptim. Toplam 4 defa yumurta toplamam oldu .
Konya novafertil,izmir tavmergen,diyarbakir bahçeci . En son diyarbakirda oldu .

inan çok zordu küçük yaşta başladık 20 yaşındaydım .
Eşimin spermi taneyle cikiyordu bebegimiz olmadı doğal yoldan tüp bebek yapmaktan başka çaremiz yoktu.
Şimdi hamileyim ama yine problemler bitmiyor .
Hayirlisini sagliklisini isteyin🥺
Ben bazen eksik mi dua ettim acaba diyorum.
Bebeklerim ikiz malesef birinin beyninde su topluyor .
Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin .
Bana şimdi sonlandır diye seçenek sunuyorlar .
Yapamadım 25 haftalık olduk.😔

Hayir canim 3 defa farkli merkezde tup bebek yaptim. Toplam 4 defa yumurta toplamam oldu .
Konya novafertil,izmir tavmergen,diyarbakir bahçeci . En son diyarbakirda oldu .

inan çok zordu küçük yaşta başladık 20 yaşındaydım .
Eşimin spermi taneyle cikiyordu bebegimiz olmadı doğal yoldan tüp bebek yapmaktan başka çaremiz yoktu.
Şimdi hamileyim ama yine problemler bitmiyor .
Hayirlisini sagliklisini isteyin🥺
Ben bazen eksik mi dua ettim acaba diyorum.
Bebeklerim ikiz malesef birinin beyninde su topluyor .
Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin .
Bana şimdi sonlandır diye seçenek sunuyorlar .
Yapamadım 25 haftalık olduk.😔
Ahhh ben sana kıyamam vardır canım benimmmmm bak vardır her şerde bir hayır sen hiç üzülme Rabbim çok büyük bak benim arkadaşım doğum yaptı aylarca gitmediği yer kalmadı bütün doktorlar down sendromlu dediler ama bebek 4 aylıkken aldırmak istemedi hepimiz kabullenmiştik doğum yaptı.cocugu şehir Hastanesi'ne kuveze gönderdiler ambulansla problemli doğdu 1 ay süt sağdı götürdü her gün.Çocuğun durumunu sorduklarında o hastanedeki doktor dediki ne down sendromlusu bu çocuk senden benden sağlam dedi inanamadilar çocuk şimdi 3 yaşında ve maşallah diyim hiçbirsey yok çok akıllı

Ahhh ben sana kıyamam vardır canım benimmmmm bak vardır her şerde bir hayır sen hiç üzülme Rabbim çok büyük bak benim arkadaşım doğum yaptı aylarca gitmediği yer kalmadı bütün doktorlar down sendromlu dediler ama bebek 4 aylıkken aldırmak istemedi hepimiz kabullenmiştik doğum yaptı.cocugu şehir Hastanesi'ne kuveze gönderdiler ambulansla problemli doğdu 1 ay süt sağdı götürdü her gün.Çocuğun durumunu sorduklarında o hastanedeki doktor dediki ne down sendromlusu bu çocuk senden benden sağlam dedi inanamadilar çocuk şimdi 3 yaşında ve maşallah diyim hiçbirsey yok çok akıllı
Kolları ve bacaklarının içe dönük olduğu da söylendi .
o mucizeler bizi de bulur inşallah 😌
Hergün rüyama giriyor doğum yaptiğimi ,bebeklerin direk kuveze girdigini goruyorum aşırı etkilendim .
Kasiklarim da da hafif hafif adet agrisina benzer agrilar oluyor umarim kotu bisey degildir normaldir daha once bu sekilde ağrım olmuyordu 🙏🏻
Yaşayıp göreceğiz artık .
Hakkimizda hayirlisi ☘️🤲🏻
İkiz olduğu için erken doğum bekliyordum zaten 34-35 haftalik falan alıyorlar .

Back
X