- 14 Mart 2023
- 22
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Beren erdogan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim hamilesiiin darısı bana
Ya teşekkür ederim ama ikilemde kaldım yarım saat sonra çıktı bu çizgi de adetime iki gün var emin olamadım Allah sana da nasip etsin inşallahtebrik ederim hamilesiiin darısı bana![]()
Yarim saatse testi sabah ilk idrarla tekrar edin ilk 5 dk icinde olan sonucu dikkate alin. Ben yinede hamile olduğunuzu dusunuyorum cok net cikmis ama yinede isterseniz tekrarlayin ya da kısa ve net sonuç için kan verin yarinYarım saat sonra beliren ikinci çizgi yanılma payı veya bozuk olabilirmi acaba test
yarin tekrar yeni bir test yapın veya kan verin aklınız karışmasın Amin inşallah teşekkür ederim♡Ya teşekkür ederim ama ikilemde kaldım yarım saat sonra çıktı bu çizgi de adetime iki gün var emin olamadım Allah sana da nasip etsin inşallah![]()
Yarim saatse testi sabah ilk idrarla tekrar edin ilk 5 dk icinde olan sonucu dikkate alin. Ben yinede hamile olduğunuzu dusunuyorum cok net cikmis ama yinede isterseniz tekrarlayin ya da kısa ve net sonuç için kan verin yarinŞimdiden tebrik ederim
Adetime de iki gün var daha iki tane test yaptım aslında biri çok silik çıktı akşam bir daha yaptım daha belirgin çıktı aylık iğne kullanıyorum mümkünmü böyle bişey bilmiyorum inanamıyorum halaHamilesiniz ama henüz Yeni olmalı
Hic de kuruma cizgisine benzemiyor gayete var gibi bariz bi sekilde burdayim diyorYa teşekkür ederim ama ikilemde kaldım yarım saat sonra çıktı bu çizgi de adetime iki gün var emin olamadım Allah sana da nasip etsin inşallah![]()
Hic de kuruma cizgisine benzemiyor gayete var gibi bariz bi sekilde burdayim diyor![]()
Hamilesiniz ama henüz Yeni olmalı
Aynen canim kan vermen daha mantikli kaalk kalk hazirlan hemen ver gel haber et biziSabah yaptığım test bu kez farklı bir marka yaptım dün yaptığım gibi belirgin çıkmasa da silik bir çizgi çıktı kan vermek sanırım en güzeli kafam daha çok karışıyor![]()
Aynen kan verin daha belli olur içinizde rahat eder ama haber edin olurmuSabah yaptığım test bu kez farklı bir marka yaptım dün yaptığım gibi belirgin çıkmasa da silik bir çizgi çıktı kan vermek sanırım en güzeli kafam daha çok karışıyor![]()
Tabiki veririm testler kafamı daha çok karıştırdı dün gece uyku uyuyamadım varmı yokmu belirsizlikten düşünmekten en mantıklısı kan vermek olucakAynen kan verin daha belli olur içinizde rahat eder ama haber edin olurmu
Kan verdim sabahtan öğleden sonra sonuçlarım çıkıcakAynen kan verin daha belli olur içinizde rahat eder ama haber edin olurmu