Bacim daha karanlik bir ortam yokmuydu ikinci cizgi yinede belliEki Görüntüle 3363721
Sizce 2 çizgi mi ????
Aslinda benim oglum daha 7.5 aylik ve ben 5ay regl olmadim 2ay once oldum snr yine kesildi o yüzden emin olamadim biraz belirti yasadim die yaptim genede emin olamadım yarın bir daha yaparimGeçikmen varmı yarın bitane daha yapıp bence koyulaşmayı takip etmelisin
Bacim daha karanlik bir ortam yokmuydu ikinci cizgi yinede belli
Ne kadar sure sonra cikti ikinci cizgi?Eki Görüntüle 3363721
Sizce 2 çizgi mi ????
Emin degilim negatif ciksr die düşündüğüm için bakmadim yarin tekrarliycam testiNe kadar sure sonra cikti ikinci cizgi?
EvetGecikmeniz var mıydı
Bu leke adet habercisi de olabilir, yerlesme lekeside olabilir bndede var suan bu tarz bir akıntı bakalm hayrlisi sonucunuzu atin mutlakaTekrardan özur dilerim kizlar acaba yerleşme kanamasimi ilişkiden sonra gurdum ikigundur böyle oluyor
Eki Görüntüle 3363743
Bence yerleşme kanaması diye birsey yok ne zaman leke gelse sonrası adetle sonuçlanıyor umutlanmayın ama inşallah dediğiniz gibi yerleşme kanamasidirTekrardan özur dilerim kizlar acaba yerleşme kanamasimi ilişkiden sonra gurdum ikigundur böyle oluyor
Eki Görüntüle 3363743
Olurmu doktorlar bile soyluyor , kahverengi pembe akinti yerlesme kanamasidir, umudunuzu hic bi zmn kaybetmeyin negatif oluncada hayrlisi degilmis deyip geçinBence yerleşme kanaması diye birsey yok ne zaman leke gelse sonrası adetle sonuçlanıyor umutlanmayın ama inşallah dediğiniz gibi yerleşme kanamasidir
Canim bakarmisin bu ne anlama geliyorOlurmu doktorlar bile soyluyor , kahverengi pembe akinti yerlesme kanamasidir, umudunuzu hic bi zmn kaybetmeyin negatif oluncada hayrlisi degilmis deyip geçin
Canim bilgim yok ilk defa görüyorumCanim bakarmisin bu ne anlama geliyor
Kesinlikle var kesinlikle. Ilk gebeliğimde yasamis biri olarak diyorum. 2 gün şiddetli karin ağrısı çektim adetime daha vardi. O 2 günde sumuksu pembe kahverengi akıntım oldu. 4 gun bekledim adet olmayınca (ki adet belirtisi olmadiğini biliyordum) test yaptırmıştım ve hamileydim. Hatta emindim zaten yerleşme olduğundan, değer de daha çok düşük seviyedeydi yeniydi yani oradan anladık.. doktor bile okadar erken anlamama şaşırmıştı ama vücudunuzu biliyorsanız olabilir. Her insanda olmaz her gebelikte olmaz o ayrı bir konu. Ben yerleşme sayesinde çok erken öğrenen kişilerden biriyim.Bence yerleşme kanaması diye birsey yok ne zaman leke gelse sonrası adetle sonuçlanıyor umutlanmayın ama inşallah dediğiniz gibi yerleşme kanamasidir
Bu tür görseller paylaşmayın lütfen. Kahverengi lekelenme derseniz de anlarız..Tekrardan özur dilerim kizlar acaba yerleşme kanamasimi ilişkiden sonra gurdum ikigundur böyle oluyor
Eki Görüntüle 3363743
Canim bide mememi siktimi az sut geliyor neden acabaKesinlikle var kesinlikle. Ilk gebeliğimde yasamis biri olarak diyorum. 2 gün şiddetli karin ağrısı çektim adetime daha vardi. O 2 günde sumuksu pembe kahverengi akıntım oldu. 4 gun bekledim adet olmayınca (ki adet belirtisi olmadiğini biliyordum) test yaptırmıştım ve hamileydim. Hatta emindim zaten yerleşme olduğundan, değer de daha çok düşük seviyedeydi yeniydi yani oradan anladık.. doktor bile okadar erken anlamama şaşırmıştı ama vücudunuzu biliyorsanız olabilir. Her insanda olmaz her gebelikte olmaz o ayrı bir konu. Ben yerleşme sayesinde çok erken öğrenen kişilerden biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?