Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bilmiyorum ki yaptım direk çıkmayınca bıraktım gittimvar gibi canım, kaç dk içinde çıktı?
Evet canımKuzum inovıtanın testimi bu
Cesaret edemiyorum kiiSeni üzmek istemem ama inovita da bu sürekli yaşanıyor başka bir testle dene bence rabbim gönlüne göre versin![]()
Kaset testle dene en net oCesaret edemiyorum kii
Adetime daha 8 gün var ama dün akşam yatarken midem bulandı sırt üstü yatıyorum diye düşündüm bu gün de öyle bi yapayım dedim amaKaset testle dene en net o
Benim de adetim altı gün vardı yaptım ve silik çizgi çıktı şu an kan verdim adetim normalde dündü beta hcg 65,59 çıktı inşallah sizde de vardırAdetime daha 8 gün var ama dün akşam yatarken midem bulandı sırt üstü yatıyorum diye düşündüm bu gün de öyle bi yapayım dedim ama
İnşallahh dua et olurmuBenim de adetim altı gün vardı yaptım ve silik çizgi çıktı şu an kan verdim adetim normalde dündü beta hcg 65,59 çıktı inşallah sizde de vardır
İnşallah canım benim rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah. Ee ne yaptın var mı gelişme test yaptın mı ilk idrar ile yap daha doğru sonuç verirİnşallahh dua et olurmu
Yapmadım valla ya dün testime o idrar damlattığımız yere kola damladı ikinci çizgi daha da koyulaştı test çizgisi aynı duruyodu koşa hamile sanırımİnşallah canım benim rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah. Ee ne yaptın var mı gelişme test yaptın mı ilk idrar ile yap daha doğru sonuç verir
Yapmadım valla ya dün testime o idrar damlattığımız yere kola damladı ikinci çizgi daha da koyulaştı test çizgisi aynı duruyodu koşa hamile sanırım![]()
Kız yok masanın üstündeydi test akşam eşim kola içiyodu bardağı devirdi ordan testin ucuna da geldi kolabasıl oldu koka içrken mi test yapıyordun
![]()
Allah iyiliğinizi versinKız yok masanın üstündeydi test akşam eşim kola içiyodu bardağı devirdi ordan testin ucuna da geldi kola![]()
HahahhahaAllah iyiliğinizi versin![]()
Benim adetim geçti 21 şubattaydı kan testi verdim beta hcg 65,59 çıktıHahahhahasizde ne durumlar ne kadar kaldı adetinize
Ayy ne güzel allahım bu kandil günü bana da nasip etsin inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsinn ❤Benim adetim geçti 21 şubattaydı kan testi verdim beta hcg 65,59 çıktı
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun darısı en kısa zamanda inşallah senin olsunAyy ne güzel allahım bu kandil günü bana da nasip etsin inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsinn ❤