- 29 Aralık 2016
- 596
- 367
- 103
- 38
- Konu Sahibi Umuthepolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben birsey goremedim.Merhaba kızlar reglime 2 gün var Salı günü çok açık toz pembe kanama oldu testim bu şekil varmı birşeyler sizce
Bir gebenin günlüğü testi bu ve şunu soylemek isterim ki kimyasal gebelik geçirdim beta 12 le bu testle öğrendim hafif silikti çok düşük bir değer olmasına rağmen çıktı yani gebelik olsaydı belli olurdu testte ve ben her hangi bi ikinci çizgi göremedimMerhaba kızlar reglime 2 gün var Salı günü çok açık toz pembe kanama oldu testim bu şekil varmı birşeyler sizce
Kız basıl göremiyorlar ben ilk baktığımda şak diye gördüm 2. ÇizgiyiiiTeşekkürler kızlar
Gayet belli oluyor bence. Sadece daha çok minik beta az ondan bu kadar silik. İlk idrar mıydı ?
Kız basıl göremiyorlar ben ilk baktığımda şak diye gördüm 2. Çizgiyiii
ayyy sağolasın ya yok öğlen yapmıstım inşallah olurGayet belli oluyor bence. Sadece daha çok minik beta az ondan bu kadar silik. İlk idrar mıydı ?
Aa ondanda bu kadar silik gözükmüş olabilir yarın sabah ilk idrarla yap bakalıım çok heycanlı inşallah koyulaşmış bir çizgi görürsünayyy sağolasın ya yok öğlen yapmıstım inşallah olur
Sonucun ne zaman