- 9 Mayıs 2024
- 996
- 300
- 23
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla predictor bile kuruma çizgisi çıkartıyor demekki artık günüm geçmeden yapmasam bariKuruma çizgisi bunlar
Regle kaç gün kala yaptınız acaba belki erken yapmışsınızdırEki Görüntüle 3479882 Kasetler bebetime diğeri predictor
İlk dkda mı çıktı? Eğer öyleyse ihtimal olabilir ama beklemiş gibi görünüyorValla predictor bile kuruma çizgisi çıkartıyor demekki artık günüm geçmeden yapmasam bari
Bebetime ilk dakikalarda çıktı predictor zo görünen bi çizgi çıkarmıştı sonradan çektim bunları ama yok galiba yaİlk dkda mı çıktı? Eğer öyleyse ihtimal olabilir ama beklemiş gibi görünüyor
Regle 4 ile 6 gün arası var. Bunları 7 gün kala yaptımRegle kaç gün kala yaptınız acaba belki erken yapmışsınızdır
Çok erken yapmışsınız yumurta döllenirse 3-4 günde sekiz hücreli morula oluyor devamındaki 6-12 gün arasında da rahme tutunmaya çalışıyor . Tutunduktan sonra hcg üretmeye başlıyor. Bence regliniz bir gün kala yapmaya başlayın. Negatif sonuçlar insanı yıpratıyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızRegle 4 ile 6 gün arası var. Bunları 7 gün kala yaptım
Teşekkür ederim 1 yıldır bekliyorum inşallahÇok erken yapmışsınız yumurta döllenirse 3-4 günde sekiz hücreli morula oluyor devamındaki 6-12 gün arasında da rahme tutunmaya çalışıyor . Tutunduktan sonra hcg üretmeye başlıyor. Bence regliniz bir gün kala yapmaya başlayın. Negatif sonuçlar insanı yıpratıyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Rabbim hepimize güzel haberler nasip etsin biz de bir yıldır deniyoruz. Ben de bir pcosla hipotiroidi var. Rabbim nasip ettiği kullarında eylesinTeşekkür ederim 1 yıldır bekliyorum inşallah
Eki Görüntüle 3479882 Kasetler bebetime diğeri predictor
Bende hastaneye gitmek istiyorum inşallah adet olursam 3. Günü gideceğimRabbim hepimize güzel haberler nasip etsin biz de bir yıldır deniyoruz. Ben de bir pcosla hipotiroidi var. Rabbim nasip ettiği kullarında eylesin
İnşallah Allah gönlümüze göre versinBen cok silik de olsa cizgi gördüm
Ocak ayındaki gebeligimi reglime 7 gün kala bu şekilde cook silik bir çizgi ile öğrenmiştim ben de.
İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir.
Çok erken yapmışsınız yumurta döllenirse 3-4 günde sekiz hücreli morula oluyor devamındaki 6-12 gün arasında da rahme tutunmaya çalışıyor . Tutunduktan sonra hcg üretmeye başlıyor. Bence regliniz bir gün kala yapmaya başlayın. Negatif sonuçlar insanı yıpratıyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Bence pozitif ama başka varsa bidaha deneKızlar bende bir şey sorcam bu pozitif cızgısı mi yoksa test bozuk mu
Eki Görüntüle 3479907
Son testti sabahı beklemek zorundayım ama meraktan patlicam kimyasal gebelik geçirmiştim geçen ayBence pozitif ama başka varsa bidaha dene
İnşallah vardır gönlünü ferah tut ben daha hiç gebelik yaşamadım 1 sene oldu. Böylesi de kötüSon testti sabahı beklemek zorundayım ama meraktan patlicam kimyasal gebelik geçirmiştim geçen ay
Benimde 1 sene dolunca oldu ilk gebeliğim bi hafta sonra düştü fazla uzun sürmedi inşallah en kısa sürede pozitifi görürsün inşallahİnşallah vardır gönlünü ferah tut ben daha hiç gebelik yaşamadım 1 sene oldu. Böylesi de kötü
İnşallah birlikte görürüz yaşın kaçtıBenimde 1 sene dolunca oldu ilk gebeliğim bi hafta sonra düştü fazla uzun sürmedi inşallah en kısa sürede pozitifi görürsün inşallah