Ümidini kaybetme kuruma çizgiside olabilir gerçekten gebelikte olabilir adetine ne kadar varBu son testimdi adetim gecikmediği sürece daha test almayacağım gerçekten bekleyelim bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ümidini kaybetme kuruma çizgiside olabilir gerçekten gebelikte olabilir adetine ne kadar varBu son testimdi adetim gecikmediği sürece daha test almayacağım gerçekten bekleyelim bakalım![]()
3 gün kaldı bilmiyorum içim bi tuhaf ya inşallah adet olmamÜmidini kaybetme kuruma çizgiside olabilir gerçekten gebelikte olabilir adetine ne kadar var
Elimde bunlar varFotoğrafı çek bana at ben yapim ama aydınlık çıksın
Bak gözüküyor dünki yaptığına yapmıştım ben seninElimde bunlar var
Allah Allah ilkkez.boyle bişi görüyorum bu efektte nasıl gözüküyor kiBak gözüküyor dünki yaptığına yapmıştım ben senin
Gebe olduğun için olmazsın inşallah3 gün kaldı bilmiyorum içim bi tuhaf ya inşallah adet olmam
Benim dediğimi gördün mü peki senAllah Allah ilkkez.boyle bişi görüyorum bu efektte nasıl gözüküyor ki
Gördüm ama.bugunyaptiklarimda sanırım bişi yokBenim dediğimi gördün mü peki sen
Sabah ilk idrarla dene bakalım göremedim son attıklarındaGördüm ama.bugunyaptiklarimda sanırım bişi yok
Canım böyle baksanaBenim dediğimi gördün mü peki sen
Buraya ekleyince çok bozuyor resim görünmüyor yani varsa daCanım böyle baksana
2.40 çıktı dün verdim geçen ayki beta gibi geldi banaİdrar yapın bence 6 kalmış oluyor duruma göre kan verirsiniz