Bugün 2 tane test yaptım yanlış mı görüyorum bilmiyorum korunmasız sadece bı defa oldu ilişkim açık olan ilk idrarla yaptım Kapaklı olanı yeni yaptım sıvı tükettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NegatifBugün 2 tane test yaptım yanlış mı görüyorum bilmiyorum korunmasız sadece bı defa oldu ilişkim açık olan ilk idrarla yaptım Kapaklı olanı yeni yaptım sıvı tükettim
En son attiklarimi bakarmisin yeniden yükledim ama burada netlik kaybetti sanirimNegatif
Bunlar negatifBugün 2 tane test yaptım yanlış mı görüyorum bilmiyorum korunmasız sadece bı defa oldu ilişkim açık olan ilk idrarla yaptım Kapaklı olanı yeni yaptım sıvı tükettim
Hafif var gibi ben testi kime attiysam var diyo burda sanırım yükleyince netligini kaybetti adetime 2 gün var dahaKızlar benim yaptığım teste de bakar mısınız. Sanki çok silik görüyorum gibi ama yanılıyor da olabilirim
Netligini kaybetti burdanegatif bişi yok
kan testi verin madem öyle yanı bu kadar gebelik testı demek bir sürü masraf kanda net sonuç alırsınızNetligini kaybetti burda
Yurt dışındayım net pozitifi görmeden almiyolar kan ilk idrar aliyolarkan testi verin madem öyle yanı bu kadar gebelik testı demek bir sürü masraf kanda net sonuç alırsınız
oy bekle o zaman canım hadı hayırlısı geçti mi ki gununuzYurt dışındayım net pozitifi görmeden almiyolar kan ilk idrar aliyolar
Beklemek işkence gibi yarın günüm ya ama eminim hamileyim ilk gebeligimi de bu testle öğrendim ama düşük yaptım sonra bunda korkuyorum ya hatta negatifi kan verdim sıfırlandı eve geldim bunu yapmıştım tertemiz bı negatiftioy bekle o zaman canım hadı hayırlısı geçti mi ki gununuz