• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakarmısınız

Banada yardinci olurmusunuz adetin duzesinzdi benim 2 ay boyunca bu ay ayin 12 sinde gelmesi gerekirken adatetim gelmedi 8 gun gecikti test yaptim ikinci cizgi daha sonra cikiyor sonra gittikce rengi koyulasti ben anlamadim acaba test yalanci pozitifmi verdi bilmiyom adet olcakmisim gibi agri da var bende anlamadim yardimci olurmusunuz
artı med markası mı ? var gözüküyor gebelik sizde de

Bilmiyorum ki nasıl anlarım onu erken yumurtlamayı anlamam için test yapıyor olmak gerekmez mi
Yani kendi vücudunuzu tanıyorsanız anlarsınız Ben mesela saatine kadar anlıyordum eğer böyle bir şüpheniz yoksa dediğim gibi bugünlerde test yaptınız mı O zamanlar erkendi sanırım

Ben birde dusui yaptim simdi korkuyirum ayni seyi yasamaktan acaba yasarmiyin

Banada yardinci olurmusunuz adetin duzesinzdi benim 2 ay boyunca bu ay ayin 12 sinde gelmesi gerekirken adatetim gelmedi 8 gun gecikti test yaptim ikinci cizgi daha sonra cikiyor sonra gittikce rengi koyulasti ben anlamadim acaba test yalanci pozitifmi verdi bilmiyom adet olcakmisim gibi agri da var bende anlamadim yardimci olurmusunuz
Bu test awox kesnllle ve asla yanls ckmayan bir marka. Hamlesn ama farkında deglsn🤔🤣 ay ben asla coupe atmadım hc bole testleri. Bence hemenkan vermelisin degern de enaz 100lerdedir

Yani kendi vücudunuzu tanıyorsanız anlarsınız Ben mesela saatine kadar anlıyordum eğer böyle bir şüpheniz yoksa dediğim gibi bugünlerde test yaptınız mı O zamanlar erkendi sanırım
Ayy yok kız nasıl anlıyorsun ben hiç anlamamışım bu kadar zaman 😀 valla helal olsun sana bedenini tanıdığın için bravo bende hamilemiyim onu anlayamıyorum daha

Yalan spylicem artk birde korkuyorum daha once dusuk yaptim ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
canım korkunun sana şu an faydası yok sen hamile olsan ıkı kat dikkat etmen lazım bilmek bazen ıyıdır bazen kötü korkma Allah ol derse oluyor taşı çatlatıp içinden fidan filizleniyor

canım korkunun sana şu an faydası yok sen hamile olsan ıkı kat dikkat etmen lazım bilmek bazen ıyıdır bazen kötü korkma Allah ol derse oluyor taşı çatlatıp içinden fidan filizleniyor
Tabi herseyin basi rabbim insalah hamileysem saglikli bir sekilde kucagima alirim

Back
X