Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası nedirKimse yokmu
Artımed ama daha önce bu markadan yapmıştım geçen aylarda hiç silik çıkmamıştıHangi marka test kimi yalanci pozitif cikartabiliyir
ArtımedTestin markası nedir
Canım 10 gün çok ama sanki çizgi de hafif var gibi belki erken döllenen olmuştur. Eğer çizgi varsa kanda kesinlikle çıkar verebiliyorsan kan testi verebilirsin benc eKızlar adetime 10 gün var aşırı göğüs hassasiyetim vardı test yapmak istedm bide kasık ağrım var sanki adet olucak gibiyim böyle çıktı sizce kan vermelimiyim
Arkadasim da yalanci pozitif cikartti bu marka. Prodictor early ile yapmano tavsiye ederim en guveniliri o. Daha da adetine cok var amaKızlar bakarmısınız
Artımed ama daha önce bu markadan yapmıştım geçen aylarda hiç silik çıkmamıştı
Hemen çıktı en fazla iki dk da çıktı gölge gibi sonra pembe leşti evet adetime çok var ama adetimde çok kısa sürdü iki gün sürdüCanım kaç dakikada çıktı adetine çok varmış bu kadar erken çıkması imkansız varsa da erken döllenme olmuştur
Tamam teşekkür ederim iki gün sonra tekrar test yapsam koyulaşma olur değil mi varsaCanım 10 gün çok ama sanki çizgi de hafif var gibi belki erken döllenen olmuştur. Eğer çizgi varsa kanda kesinlikle çıkar verebiliyorsan kan testi verebilirsin benc e
Maalesef Mart ayında Ben hamile değilken bana da böyle çıkmıştı hatta daha idrar geçerken çıkmıştı. Bu marka yalancı pozitif gösteriyor. Düzensiz adetiniz yoksa bu yalancı pozitif 10 gün çok erken bu kadar net çıkmaz erken döllenme şüphesi varsa da kan verin ya da normal kaset testi yapınHemen çıktı en fazla iki dk da çıktı gölge gibi sonra pembe leşti evet adetime çok var ama adetimde çok kısa sürdü iki gün sürdü
Peki teşekkür ederim haklısınız çok erken olduğunu ben biliyordum ama belirtiler olunca acabamı dedim hayırlısı bakalımMaalesef Mart ayında Ben hamile değilken bana da böyle çıkmıştı hatta daha idrar geçerken çıkmıştı. Bu marka yalancı pozitif gösteriyor. Düzensiz adetiniz yoksa bu yalancı pozitif 10 gün çok erken bu kadar net çıkmaz erken döllenme şüphesi varsa da kan verin ya da normal kaset testi yapın
Evet canım olurTamam teşekkür ederim iki gün sonra tekrar test yapsam koyulaşma olur değil mi varsa
Ne zaman adet oldunuz bence kaset test edeyimHemen çıktı en fazla iki dk da çıktı gölge gibi sonra pembe leşti evet adetime çok var ama adetimde çok kısa sürdü iki gün sürdü
Erken yumurtlama şüpheniz var mı?Peki teşekkür ederim haklısınız çok erken olduğunu ben biliyordum ama belirtiler olunca acabamı dedim hayırlısı bakalım
Genelde yalancı pozitif çıkaran bı test bu başka bi test ile denersenizArtımed