Bende yap devam et 2 günde bir ilişkiyede girAdetim biteli 3.gun bugün ovulasyon yapmaya karar verdim ilk defa yapıyorum devam etmelimiyim yoksa yumurtlamaya çok varmi her gün yapayimmi gün aşırımi
2 günde bir ilişki yap ben ovulasyonu bıraktım hamile kaldımAdetim biteli 3.gun bugün ovulasyon yapmaya karar verdim ilk defa yapıyorum devam etmelimiyim yoksa yumurtlamaya çok varmi her gün yapayimmi gün aşırımi
3 4 aydir deniyoruz ama takvim uygulamasından bakiyodum takvim uygulamaya gore ovulasyon başlamasına 8 gun var ama yaptığım test çizgi cikinca yaklasmis demekmi oluyor yani takvime göre çok erken denk geliyor yani 3 5 gün oynasa yine çok büyük kayıp degilmi ?2 günde bir ilişki yap ben ovulasyonu bıraktım hamile kaldım
Ya benim nacizane fikrim bu testleri biraksanizda adet bitisinizden 2 gun sonra degerlendirseniz olmazmi. Bunlarla daha cok stress oluyosunuz acabami diyerek geciyo her gününüz. Adet bitiminden 2 gun sonra hergun degerlendirin derim ben sizeAdetim biteli 3.gun bugün ovulasyon yapmaya karar verdim ilk defa yapıyorum devam etmelimiyim yoksa yumurtlamaya çok varmi her gün yapayimmi gün aşırımi
Saat 17.40ta yaptim her gün aynı saatte pik görene kadar yapıyorum degilmiBende yap devam et 2 günde bir ilişkiyede gir
Her gun imkansız djdjjd çalışıyoruz yoruluyoruz yani haftada 2 bazen 3 oluyor yumurtlama zamaninda 3 gun asiri oluyo yine ayni sekilde benim amacım zaten takvime göre çıkıp cikmayacagiydi ama sanırım baya fark edecekYa benim nacizane fikrim bu testleri biraksanizda adet bitisinizden 2 gun sonra degerlendirseniz olmazmi. Bunlarla daha cok stress oluyosunuz acabami diyerek geciyo her gününüz. Adet bitiminden 2 gun sonra hergun degerlendirin derim ben size
Siz ilk denemede mi kaldiniz2 günde bir ilişki yap ben ovulasyonu bıraktım hamile kaldım
Birde bu çıkan silik çizgi bu ay yumurtlayacagim anlamına mı geliyor yani 10 gün içinde pik görürüm dimi ? Insallah tutar ya rabbim hayırlısını versin2 günde bir ilişki yap ben ovulasyonu bıraktım hamile kaldım
Kendimde adetten 2 gun sonr ahergun degerlendirmedim 2 cocugumda. Adet bitti 2 gun sonra 1 degerlendirme oldu. Sonra aradan 2 gun gecti birdaha bi degerlendirme,oyla 2 gun araliklarla olduHer gun imkansız djdjjd çalışıyoruz yoruluyoruz yani haftada 2 bazen 3 oluyor yumurtlama zamaninda 3 gun asiri oluyo yine ayni sekilde benim amacım zaten takvime göre çıkıp cikmayacagiydi ama sanırım baya fark edecek
Haftada 3 oluyor işte ama ben tabi takvimden takip ettiğim için oraya odaklanmış bi sekilde yumurtlama takip ediyodum geçen ay yumurtlama zamanım geçtikten sonra kasiklarimda agri oldu acaba yenimi yumurtluyorum diye o yüzden bu ay denemek istedim kaçırdım bellikiKendimde adetten 2 gun sonr ahergun degerlendirmedim 2 cocugumda. Adet bitti 2 gun sonra 1 degerlendirme oldu. Sonra aradan 2 gun gecti birdaha bi degerlendirme,oyla 2 gun araliklarla oldu
Her ay degise biliyor ben bı ay adete yakın oldum bu ay da adetten birkaç gün sonra olmuşum hamile kaldım ama yaklaşmış demek oluyor elbette3 4 aydir deniyoruz ama takvim uygulamasından bakiyodum takvim uygulamaya gore ovulasyon başlamasına 8 gun var ama yaptığım test çizgi cikinca yaklasmis demekmi oluyor yani takvime göre çok erken denk geliyor yani 3 5 gün oynasa yine çok büyük kayıp degilmi ?
Bi kac gun yapip atarim degerlendirirseniz sevinirim teşekkürler ederim cevaplarınız için hayırlı olsun bebeğinizHer ay degise biliyor ben bı ay adete yakın oldum bu ay da adetten birkaç gün sonra olmuşum hamile kaldım ama yaklaşmış demek oluyor elbette
Teşekkürler bekliyorum testinizi buradan tekrar paylaşınBi kac gun yapip atarim degerlendirirseniz sevinirim teşekkürler ederim cevaplarınız için hayırlı olsun bebeğiniz
Ben geçen ay kendi belirtilerime ve tahmini ovülasyon tarihine göre değerlendireyim dedim. Olmadı. Şimdi bu ay ovülasyon yaptım. Tahmini yumurtlama bitti pik görmedim. Dedim ya geç yumurtluyorum ya piki kaçırdım ya da yumurtlamadım. Ama birkaç gündür adet olacakmışım gibi karnımda ve sol yumurtalıkta ağrım oldu. Adetime 11 gün kala piki gördüm. 9 gündür test yapıyordum. Yani şimdi birkaç güne de çatlama olsa adete 9-10 gün kala yumurtlamış olacağım muhtemelen. Herkesin erken veya vaktinde olmayabiliyor. Mesela akıntım bile çok yok ama pik oldu,göğüslerim falan da şişmedi ve hassaslaşmadı geçen aydaki gibi. Bir tek karnım şiş ve de sol kasık ve karın ağrısı oldu şu son birkaç gündür özellikle. Ben daha erken yumurtladığımı sanıyordum. Meğer geçen ay erkenden denemeyi bırakmışız. Ovülasyon bu yönden iyi oldu. Ama gerçekten insanı bir tık strese sokuyor piki hemen göremeyince. Deneyimlemiş oldum, merak ediyordum.Haftada 3 oluyor işte ama ben tabi takvimden takip ettiğim için oraya odaklanmış bi sekilde yumurtlama takip ediyodum geçen ay yumurtlama zamanım geçtikten sonra kasiklarimda agri oldu acaba yenimi yumurtluyorum diye o yüzden bu ay denemek istedim kaçırdım belliki
Elinizde kaç tane var bilmiyorum ama çizgi koyulaşmaya başlayınca sabah-akşam yapabilirsiniz. Ve hergün yapmanız lazım pik yakalamak istiyorsanız. Çünkü yapmadığınız bir gün pik olup ertesi gün çatlama ile silikleşebilir. Ya da hiç yapmayın ve düzenli ilişki ile deneyin siz bilirsiniz. Ama yapacaksanız hergün yapmanız lazım ki kaçırdım mı kaçırmadım mı diye şüpheniz olmasın.Adetim biteli 3.gun bugün ovulasyon yapmaya karar verdim ilk defa yapıyorum devam etmelimiyim yoksa yumurtlamaya çok varmi her gün yapayimmi gün aşırımi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?