Testime bakarmısınızz

Geçen ay gecikince 4 farklı markada silik gördüm bende yıkama testi yaptım gitmediler kan verdim negatifti hamilelik yok yani o test biraz uydurmaca. Zaten sabırsızlık mahvediyor bizi testlere dünya para harcıyoruz aynen şu an beklemeye geçin 3 gün sonra varsa belirgin hale gelmiş olur ve

8 gün varmış regle 2 gün arayla yapayım diyorum şuan kasık ağrım var ya regl olucakmışım gibi hissediyorum göğüs hassasiyetim falan da var sol kasıkta batma ağrı gibi değişik bişey de var

8 gün varmış regle 2 gün arayla yapayım diyorum şuan kasık ağrım var ya regl olucakmışım gibi hissediyorum göğüs hassasiyetim falan da var sol kasıkta batma ağrı gibi değişik bişey de var
Yani bunlar belirti ama bilemiyoruz işte gerçek mi yalan mı bende de var bugün kan verdim 0.89 çıktı doktor regline beş gün var artma ihtimali var regl gecikirse gel dedi kaldım öyle arada ki testim kopkoyu çıkmıştı

Evet nasip neyse o olsun artık ne diyelim

Bu da benim 6 gün var. Productor çok hafif çizgi gördüm ama sanırım pembe olmali
Benim çizgiler de yok olmadı daha önce böyle olduğunda yalancı pozitif gördüm bide şuan oldu yalancı pozitif değilse vardır diye düşünüyorum tekrarlayacağım cumartesi 8 gün varken yapmıştım bende

Eklentiler

• IMG_0125.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_0127.webp
    8 KB · Görüntüleme: 20
Kafayıi yicez bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…