- Konu Sahibi Meryem7121
-
Benimde yakınım böyle oldu o yüzden çokta umutlandırmak istemedim ama c çizgisi bu kadar silik t çizgisi bu kadar koyu ise çoğunu gebelik olarak gördük :)Ay hadi hayırlı sonuçların olsun canım çok gördük böyle olup paylaşıp güzel sonuç alanları
Amin inşallah ya gebeliktir çok teşekkür ederimAdetin üstünden 19. Günüm demiştin o yüzden dedim bence yarın sabah ilk idrarla gebelik yap, inşallah gebeliktir
Benimde yakınım böyle oldu o yüzden çokta umutlandırmak istemedim ama c çizgisi bu kadar silik t çizgisi bu kadar koyu ise çoğunu gebelik olarak gördük :)y
Yarın yapcam bakalım haber veririmBenimde yakınım böyle oldu o yüzden çokta umutlandırmak istemedim ama c çizgisi bu kadar silik t çizgisi bu kadar koyu ise çoğunu gebelik olarak gördük :)
Çok teşekkür ederim buarada ilgilendiğiniz içinBenimde yakınım böyle oldu o yüzden çokta umutlandırmak istemedim ama c çizgisi bu kadar silik t çizgisi bu kadar koyu ise çoğunu gebelik olarak gördük :)
Ay hadi hayırlı sonuçların olsun canım çok gördük böyle olup paylaşıp güzel sonuç alanları
Çok teşekkür ederim umarım yarın güzel haberle yazarım burayaAy hadi hayırlı sonuçların olsun canım çok gördük böyle olup paylaşıp güzel sonuç alanları
Ne demek haber ver bize mutlakaÇok teşekkür ederim buarada ilgilendiğiniz için
Dayanamadım yaptım ama çıkmadı gebelik testindeNe demek haber ver bize mutlaka
Bu 19 günde ilk defa bu testte mi böyle çıktı yumurtlama olmadı yani sanırsamAmin inşallah ya anlamdım yumurtlama mı değil mi dünde böyle çıktı
Sakın moralini bozma genelde t çizgisi çok koyu ise gebelik oluyor forumda da araştırabilirsin biraz daha bekleyelim ovülasyona iki gün daha devam et aynı böyle çıkarsa kan testine koş , kaset testler bazen değerler biraz yükselince gösteriyorDayanamadım yaptım ama çıkmadı gebelik testinde
Umarım gebelik vardır ama sanırsam yumurtlama görmemişsin yumurtlama olmadan gebelik olmaz bu yüzden bu ovulasyon testine gebelik olabilir demek doğru olmaz ebru ablaya yazmışsın ama geç dönüş yapıyor o sen en iyisi bekle yrn yine ovulasyon testi yap nasıl yapacağını biliyorsun zaten tekrar böyle çıkarsa kan verirsin c çizgisi her zaman koyudur sende T koyu anlamadım bir gebenin günlüğü ttestlerinde hiç rastlamadım böyle bı şeye yinede umudunu kesme canımDayanamadım yaptım ama çıkmadı gebelik testinde
Dünde böyle çıktıBu 19 günde ilk defa bu testte mi böyle çıktı yumurtlama olmadı yani sanırsam
İnşallah ya beklemek çok zor gerçekten bu süreçteSakın moralini bozma genelde t çizgisi çok koyu ise gebelik oluyor forumda da araştırabilirsin biraz daha bekleyelim ovülasyona iki gün daha devam et aynı böyle çıkarsa kan testine koş , kaset testler bazen değerler biraz yükselince gösteriyor
Bilmez miyim bundan 3 ay önce bende öyleydim hamile kaldım ama maalesef bebeğimi kaybettim inşallah güzel sağlıklı gebelik geçiririzİnşallah ya beklemek çok zor gerçekten bu süreçte
Amin inşallahBilmez miyim bundan 3 ay önce bende öyleydim hamile kaldım ama maalesef bebeğimi kaybettim inşallah güzel sağlıklı gebelik geçiririz
Evet yumurtlamaMerhaba yumurtlama olmuş mı bunu yaptığım da dün öğlendi ertesi günü yaptığım da silikleşmişti yardımcı olabilir misiniz
Teşekkürler yanıtladığınız içinEvet yumurtlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?