Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorum????bAt yarın
Yorum????bAt yarın
bence de bir çizgi var ama net değil yarın sabah tekrarla bakalım. buraya yükle canımYorum????bAt yarın
artar canım merak etme ama sakın stres yapma, korkma, üzülme daha çok erken demekki. ağır kaldırma hatta imkanın varsa bol bol yat ayaklarını dik havaya.Kızlar kan tahlili yaptırdım 8.53 pozitif dedi ama belli değil dedi hcg nin artması lazım lütfen dua edinn
inş kimyasal yada dış gebelik değildirartar canım merak etme ama sakın stres yapma, korkma, üzülme daha çok erken demekki. ağır kaldırma hatta imkanın varsa bol bol yat ayaklarını dik havaya.
inşallah sağlıklı bir hamileliktir ve sonucun katlanarak artar. tekrar ne zaman tahlil yaptıracaksın?inş kimyasal yada dış gebelik değildir
kötü düşünceleri at lütfen kafandan bak bende 2 hafta önce düşük yaptım. bizim sağlık sorunumuz yüzünden doktorumuz eşimden dolayı sizin bebeğiniz olma olasılığı çok az tüp bebek yaptırın demişti ve ben o ay kendiliğimden hamile kaldım ama hep bebeğim sağlıksız düşecek kesin birşey olacak diye diye kendimi bitirdim. kan tahlili oldum 3 defa üçndede kalbim ağzımda attı. doktorum bunun gebeliğe çok zararı olduğunu söylemişti. sakın stres yapma lütfeninş kimyasal yada dış gebelik değildir
haklısın öyle yapacağım hayırlısı neyse o olsun çok teşekkür ederimmkötü düşünceleri at lütfen kafandan bak bende 2 hafta önce düşük yaptım. bizim sağlık sorunumuz yüzünden doktorumuz eşimden dolayı sizin bebeğiniz olma olasılığı çok az tüp bebek yaptırın demişti ve ben o ay kendiliğimden hamile kaldım ama hep bebeğim sağlıksız düşecek kesin birşey olacak diye diye kendimi bitirdim. kan tahlili oldum 3 defa üçndede kalbim ağzımda attı. doktorum bunun gebeliğe çok zararı olduğunu söylemişti. sakın stres yapma lütfen
amin canım inşallahhaklısın öyle yapacağım hayırlısı neyse o olsun çok teşekkür ederimm