- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi gulsumun annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgim yok ama belirtileriniz varsa biraz anlayabilirsiniz var mı belirtinizEki Görüntüle 3822706 herkes bu test içinçok yanıltıvı oldupuny söylemiş yarjn regl günüm ama böyle çıktı kimisi kuruma çizgisi demiş bana yardımcı olur musunuz
Ya belirti midir bilmem halsizlik var yani bişey yapmak istemiyor canım 3 gündür bel ve kasık ağrım vardı hissettiren ama aşırı şiddetli değil bugün bel ağrım yok ama sol kasıkta bşey varmış gibi bazen eğilince batma oluyor birde bu gece sol göğüsümde batma oldu baya can acıttı normalde hayız olacapım zaman göğüslerim fazla şişer ve ağırırdı dokunamazdım sms öyle bişey yok yarın regl günüm geçen reglim 13 ağustostu anlıyacağonız bilmiyprum ne yapmam gerekiyorBilgim yok ama belirtileriniz varsa biraz anlayabilirsiniz var mı belirtiniz
kan verin isterseniz en sağlıklısı o bir de başka testle de deneyin benceYa belirti midir bilmem halsizlik var yani bişey yapmak istemiyor canım 3 gündür bel ve kasık ağrım vardı hissettiren ama aşırı şiddetli değil bugün bel ağrım yok ama sol kasıkta bşey varmış gibi bazen eğilince batma oluyor birde bu gece sol göğüsümde batma oldu baya can acıttı normalde hayız olacapım zaman göğüslerim fazla şişer ve ağırırdı dokunamazdım sms öyle bişey yok yarın regl günüm geçen reglim 13 ağustostu anlıyacağonız bilmiyprum ne yapmam gerekiyor
Yarını bekliyim ama dimi regl günümü yurt dışında yaşıyorum burfa kan veremiyorızkan verin isterseniz en sağlıklısı o bir de başka testle de deneyin bence
Anladım o zaman başka bir test yapın istersenizYarını bekliyim ama dimi regl günümü yurt dışında yaşıyorum burfa kan veremiyorız
En sağlıklısı kaset test hemde en ucuz olanı hiç bir zaman yanıltmaz bence onunla deneyin
3 gün çnce yaptım negatiftiEn sağlıklısı kaset test hemde en ucuz olanı hiç bir zaman yanıltmaz bence onunla deneyin
Peki bu sol kasıkta bişey varmış gibi bide ağrı mormak miTekrar yapın beta varsa idrara karışıp yükselmiştir eğer negatif çıkarsa zaten yoktur ben adete 7 gün kala öğrendim üstelik döngüm 23 gün
Canım yerleşme değilse kist olmuş olabilir bende tek taraflı ağrılar olduğunda ultrasonda çıkardı yumurtanın çatlamayıp kiste dönüştüğü umarım yerleşmedir kisti eritmek için aylarca doğum kontrol hapı kullanırdım oda beni hep 6 ay daha geri atardıPeki bu sol kasıkta bişey varmış gibi bide ağrı mormak mi
Benim kistlerim olur ama hşç böyle bişey yaşamadkm daha önce 3 swnece öncw 7 santim ksitim vardı böyle bişey gçrmedimCanım yerleşme değilse kist olmuş olabilir bende tek taraflı ağrılar olduğunda ultrasonda çıkardı yumurtanın çatlamayıp kiste dönüştüğü umarım yerleşmedir kisti eritmek için aylarca doğum kontrol hapı kullanırdım oda beni hep 6 ay daha geri atardı
İnşallah bebektir dediğim gibi sen bir test yap hemde kaset test inşallah vardırBenim kistlerim olur ama hşç böyle bişey yaşamadkm daha önce 3 swnece öncw 7 santim ksitim vardı böyle bişey gçrmedim
Gebe değil yazıyor sanırım. Tekrar dene bence ilerleyen günlerde
Bencede en iyisi regl gününü geçerse yapmakGebe değil yazıyor sanırım. Tekrar dene bence ilerleyen günlerde