Testime bi bakabilirmisiniz arkadaşlar

Bonnenuit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
74
14
8
27
Kizlar regl günüme 8 gün var ama iki gündür kasıklarımda sancı ve sık idrara çikmam olduğu için bu gün gebelik testi yapmak istedim sonuç bu gölge gibi, buna benzeyen bi arkadaşim varsa fikir alabilirmiyim daha önce de test yapmistim gölge de olsa hic cizgi cikmazdi bu kafami karistirdi

Eklentiler

• 20221212_145525.webp
    6 KB · Görüntüleme: 105
Daha çok var adet gününüze bir kaç gün geciktikten sonra tekrar yapın

Canım benim de gebeliğim ilk yaptığım test böyle gölgeydi hatta ben hayali bi çizgi mi görüyorum ki demiştim sonra 2 günde bir testi tekrarladım erken gebelik testi yapsan daha net çıkar bence gebelik var ama sağlıklımıdır değilmidir onu doktor bilir tabii yine de yaşadıklarıma dayanarak yazdım :)

Tesekkur ederim cevabiniz icin umudum sağlıklı bi gebelik olması yönünde tabi daha cok da var regl günüme bi de erken gebelik testi mi yapsam bilemedim, çoğu yerde kuruma cizgisi yaziyor benzer testleri olanlarda ama kuruduktan sonra cikmadi ki 10 dakika sonra böyleydi

Tamam işte muhtemelen gebelik o ama dış gebelik mi kimyasal gebelik mi bilemeyiz canım ben de çok heyecanlanmıştım ama düşük yaptım şimdi tekrar bekliyorum reglime bir hafta var test yapıcam merakta ölüyorum inşallah rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşturur bizi

Evet büyük ihtimal gebelik benim iki gebeligimide adetim geçmeden yaptım ve bu şekilde cıktı gebelik testleri gec gösterir derler ama belli olmuyor her insana göre değişiyor adetim gecikmeden çıkmıştı bu şekilde bende

Bak bu senin testin bilgisayarda biraz rengiyle oynadım çizgi belirginleşti ışığı kısınca :)

Eklentiler

• C129D637-ADCA-4891-9B11-49B600917434.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 94
Daha zamanı değilmiş, Insallah herşey gönlünüzce olur rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere sizde beni haberdar edin bir gelişme olursa

Yaa böyle şeyler duyunca mutlu oluyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir tesekkur ederim

Süpersiniz inşallah gercekten bi gebelik vardır, sevincimi sizinle paylaşırım çok naziksiniz bu arada
Ay ne demek canım bende bu konuda çok hassasım insan bi umut bekliyo işte birinden bişey duyunca mutlu oluyo hadi inşallah minik kendini göstermiş bence bende de umarım çıkar heyecanla bekliyorum size de yazarım :)

Merhaba, oncelikle hayirli olsun. Daha cok erken ama bazilarinda cok erkenken bile testte cikiyor. Sabah ilk idrarla, regliniz geciktiginde tekrar edin. Eger cizgi belirginlesirse kan verirsiniz. :) su an cok cok erken testte cikmasi icin bile, ama cizgiyi ben de gorur gibi oldum. Dedigim gibi testi tekrarlayip burada guncelleme yapin merak ederim :)

İnşallah öyledir teşekkür ederim düsünceleriniz ve iyi dilekleriniz için mutlaka yazarım benim içime de öyle doğuyor sanki ama tabi herseyin hayirlısı

Idrari kac damla damlattiniz adetiniz gecince yapmaniz daha saglikli olur uzulmemeniz icin hemde daha iyi olur umutlaninca kotu oluyor

Kendinizi böyle heyecanlandırmayın kızlar adetin geçmesini bekleyin ve kan verin böyle sürekli içi içinizi yer ..

Kozlar ovülasyon testi yaptım yorumlar mısınız en üstteki 12 Aralık ortadaki dün aşağıdaki ise bugün

Kızlar sanırım artımed yalancı pozitif gösteriyor 3 damla damlatmistim iki test daha yaptim onlarda da böyle bi cizgi cikti erken gebelik testinde hic cizgi cikmadı muhtemelen şu an gebelik yok tabi daha regl günüme 3 gün var ama bu ay bende bisey yok sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…