- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Belki markayla alakalı olabilir çünkü üstünden 20 gün geçtiyse kese zaten çoktan oluşmuştur kimyasal olmaz ki ilaki kanama olurdu kimyasal olsaydıda şu an testte çıkmazdı diye düşünüyorum
Hiç sormayın kanamam falanda yok.ama doktor yokki burda merkeze gitmem lazım malesefAllah allah..
Kimyasalmi gecirdin yoksa. Deģerlerin inip dusuyor belki. Bi kan testi ver kesinlikle anla ne oldugunu.
Bence uzakta olsa merekze gitHiç sormayın kanamam falanda yok.ama doktor yokki burda merkeze gitmem lazım malesef
Bazen testlerin algilamasina gorede degisiyorHiç sormayın kanamam falanda yok.ama doktor yokki burda merkeze gitmem lazım malesef
Öylemi dersiniz şuan çok iyi yorumunuz işallah dediginiz gibidir koyu çıkmasi lazım dediler ama bilmiyorum neden öyle oldu farklı markayla yaptım ondan mı acabaBelki markayla alakalı olabilir çünkü üstünden 20 gün geçtiyse kese zaten çoktan oluşmuştur kimyasal olmaz ki ilaki kanama olurdu kimyasal olsaydıda şu an testte çıkmazdı diye düşünüyorum
Başka bi durumda olablir hemen doktora gidin
Ya eşim izin alamıyor ve o yüzden gidemiyorum burda da kimsem yok eşime kaldım artikYani kac saatlik yol olursa olsun ne degildir nedir anlamaniz gerek.baya beklemissiniz sonucta ama canim
Çok teşekkürler işallah ya gideceğim de ah işte eşimin su izni belli olsaHamilesin bence ama mutlakaGit
Testler aynı gibi duruyor sankiYa eşim izin alamıyor ve o yüzden gidemiyorum burda da kimsem yok eşime kaldım artik
bende anlamadım neden böyle olduTestler aynı gibi duruyor sanki
Yok hiç kullanmadım folik asiti hiç idrarimi tutmadım yarim saat önce gitmiştik lavaboya kızlar biraz ısrar edince aldım ama ilk yaptığımı tutmuştum onunla alakalı olabilir mi dediginiz gibiAYNI MARKA BİR TEST BULSAYDINIZ KEŞKE 20 GÜN ÖNCE YAPTIĞINIZ TEST VARYA ONDAN ALIN BİRDE EN AZ DÖRT SAAT İDRARINIZI TUTUN FAZLA SIVI ALIMIYLADA ALAKALI OLBİLİR UMARIM FOLİK ASİT KULLANIYORSUNUZDUR..
Bu arada folik asiti doktorun önermesi mı lazım yoksa direk alabilir miyimAYNI MARKA BİR TEST BULSAYDINIZ KEŞKE 20 GÜN ÖNCE YAPTIĞINIZ TEST VARYA ONDAN ALIN BİRDE EN AZ DÖRT SAAT İDRARINIZI TUTUN FAZLA SIVI ALIMIYLADA ALAKALI OLBİLİR UMARIM FOLİK ASİT KULLANIYORSUNUZDUR..
GEBELİK DÜŞÜNÜYORSAN KULLANMAN GEREK DR ÖNERMESİNE GEREK YOK EĞER HAMİLEYSEN ŞU ANDA 1,5 AYLIK KESİN VARDIR VE KESİNLİKLE KULLANMALISIN VE BU DURUMDA ÖYLE YADA BÖYLE DOKTORA GİTMELİSİN FIRSAT YARAT GEREKİYORSA KENDİN GİT 3-5 GÜN DEĞİL GEÇEN 1 AY KAN TAHLİLLLERİNE BAKILMALI VS.Bu arada folik asiti doktorun önermesi mı lazım yoksa direk alabilir miyim
Çok haklısınız merkeze gidip iyi bi kadın doğum doktoruna görünmem lazım eşime söyledim ama önceden izin vermedi yanlız hem uzak hemde gidemezsin deyince gidemedim izin alacağım dedi ama daha alamadı sikistiriyorum arada izni ayarlasın diye eczaneden direk alabilirim o zamanGEBELİK DÜŞÜNÜYORSAN KULLANMAN GEREK DR ÖNERMESİNE GEREK YOK EĞER HAMİLEYSEN ŞU ANDA 1,5 AYLIK KESİN VARDIR VE KESİNLİKLE KULLANMALISIN VE BU DURUMDA ÖYLE YADA BÖYLE DOKTORA GİTMELİSİN FIRSAT YARAT GEREKİYORSA KENDİN GİT 3-5 GÜN DEĞİL GEÇEN 1 AY KAN TAHLİLLLERİNE BAKILMALI VS.
sağlık ocağı yokmu sabah erken saatte giderseniz onlarda kan alırÇok haklısınız merkeze gidip iyi bi kadın doğum doktoruna görünmem lazım eşime söyledim ama önceden izin vermedi yanlız hem uzak hemde gidemezsin deyince gidemedim izin alacağım dedi ama daha alamadı sikistiriyorum arada izni ayarlasın diye eczaneden direk alabilirim o zaman
Vardasağlık ocağı yokmu sabah erken saatte giderseniz onlarda kan alır
Varda ultrason yok geniş kapsamlı muayene olmak istediğim için gitmedim aslındasağlık ocağı yokmu sabah erken saatte giderseniz onlarda kan alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?