Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef ben göremedimHer hafta test yapmaktan artık ayırt edemiyorum İkinci çizgi var mı ?
Eki Görüntüle 3487870
Sanki çok hafif var gibiHer hafta test yapmaktan artık ayırt edemiyorum İkinci çizgi var mı ?
Eki Görüntüle 3487870
Maalesef ben göremedim
Az önce yaptım sabah ilk idrar ile yapmam lazık aslında ağrım var sol kasıkta reglm düzensiz ve geçti birde sürekli yorgun ve uykusuzumSanki çok hafif var gibi
Yaa inşallah hayırlısından bir an evvel gebe kalırsınızEki Görüntüle 3487874
Bu geçen ay testim var gibi çıktı sonra negatif çıktı kanda artık kıpkırmızı görene kadar kan vermem böylr haftalık haftalık test yapıyorum
İnşallah hayırlı bir zamanda herkese sürpriz yapmak istiyorum kimseye istediğimizi söylemedik henüzYaa inşallah hayırlısından bir an evvel gebe kalırsınız
Valla bende öyle yapmayı düşünüyorum Rabbim hayırlı evlat versinİnşallah hayırlı bir zamanda herkese sürpriz yapmak istiyorum kimseye istediğimizi söylemedik henüz
Eki Görüntüle 3487874
Bu geçen ay testim var gibi çıktı sonra negatif çıktı kanda artık kıpkırmızı görene kadar kan vermem böylr haftalık haftalık test
Kaç dkda böyle olmuştu yaEki Görüntüle 3487874
Bu geçen ay testim var gibi çıktı sonra negatif çıktı kanda artık kıpkırmızı görene kadar kan vermem böylr haftalık haftalık test yapıyorum
Hemen olduKaç dkda böyle olmuştu ya
Amin inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsunValla bende öyle yapmayı düşünüyorum Rabbim hayırlı evlat versin
HamileymişimMaalesef ben göremedim
Oo hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı başımaHamileymişim
Silik olmayan bir çixgi bile umut verebilir gördüğünüz gibi allah sizede nasip eder inşallahOo hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı başıma