Ay normalde daha belli de işte telefonda anca bu kadar oluyo nedenseMaalesef ben hiçbir şey göremedim.
Geciktiniz mi?Ay normalde daha belli de işte telefonda anca bu kadar oluyo nedense
Evet ama düzensiz adetimGeciktiniz mi?
Kan testi yaptırmanız daha mantıklı olur o zaman, düzensiz adetlerde test çubuklarıyla anlamak zor.Evet ama düzensiz adetim
Haklısınız geçen ay 10 gün önce oldum bu ay ne zaman olacağımda belli değil ama uygulamaya göre 4 gün gecikmem varKan testi yaptırmanız daha mantıklı olur o zaman, düzensiz adetlerde test çubuklarıyla anlamak
Bu gün verdimMerhaba kan verdiniz mi?
Bende bugün verdim inşaallah vardır bizdede :)Bu gün verdim
Ben anlamadım ya yoksa neden adetim gecikti daha 1 ay olmadı kadın doğumdan geleli ve hiç bişey yoktu 9 günüm bu gün ya var ya da bilmiyorumBende bugün verdim inşaallah vardır bizdede :)
Mevsimsel de ola bilir mevsim geçişindeyiz o yüzden geç olabilir benimde ilk defa böyle birşeye denk geldim mevsimselde olabilir birde geç döllenme olayı var benim kardeşim sanırım 10 gün sonra teste silik çizgi çıkmıştı ama herkese göre değişiyorBen anlamadım ya yoksa neden adetim gecikti daha 1 ay olmadı kadın doğumdan geleli ve hiç bişey yoktu 9 günüm bu gün ya var ya da bilmiyorum
Ben dünde test yaptım silik çizgi çıktı resmini çekince belli olmuyor ama var bilmiyorum hayırlısı olsun 2 kere böyle gecikme yaşıyorum hamile kalmadan 1 ay önce 30 gün gecikmiştim sonra doktora gittim geldim oldum ertesi ay hamileydim korkuyorum artık gerçektenMevsimsel de ola bilir mevsim geçişindeyiz o yüzden geç olabilir benimde ilk defa böyle birşeye denk geldim mevsimselde olabilir birde geç döllenme olayı var benim kardeşim sanırım 10 gün sonra teste silik çizgi çıkmıştı ama herkese göre değişiyor
İçin ferah tut sen bende hiç çıkmıyor demek ki daha çok yeni bebekkk belkideBen dünde test yaptım silik çizgi çıktı resmini çekince belli olmuyor ama var bilmiyorum hayırlısı olsun 2 kere böyle gecikme yaşıyorum hamile kalmadan 1 ay önce 30 gün gecikmiştim sonra doktora gittim geldim oldum ertesi ay hamileydim korkuyorum artık gerçekten
Kaldım ama suyum erken geldi kaybettimİçin ferah tut sen bende hiç çıkmıyor demek ki daha çok yeni bebekkk belkiderahatla başka birşeyler ilgilen bende dün sen gibiydim şimdi daha iyiyim inşaallaj çok güzel sonuclar alırız sen daha önce hamile kaldın mı?
İnşaallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız :)Kaldım ama suyum erken geldi kaybettim
İnşAllah da işte korkuma engel olamıyorum malesefİnşaallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız :)
Seni anlıyorum bende kan verdim biliyorum hamile değilim ama ona rağmen tereddüt ettim daha anne olamadan bu stresleri yaşıyorsak anne olsak kim bilir neler olur :) Allahım bizede nasip Etsin inşaallah :)İnşAllah da işte korkuma engel olamıyorum malesef
İnşAllah canım sonucun çıkınca haber verSeni anlıyorum bende kan verdim biliyorum hamile değilim ama ona rağmen tereddüt ettim daha anne olamadan bu stresleri yaşıyorsak anne olsak kim bilir neler olur :) Allahım bizede nasip Etsin inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?