- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
benim bildiğim o yerleşme kanamaları bir kaç kere peçeteye gelen küçük kanamalar
hani regl oldum hissi yaratmayan
tabii bünyeden bünyeye fark olabilir
Kanamm leke seklinde oldu belirim oglumda da olmamisti goguslrrimin ucu cikti sadece eczanede isim vardi bi test alim dedim dayanamadim kv yaptimiyi de neden test yapma ihtiyacı hissettiniz
19 unda kanamanız oldu ise bir sonrakine daha var
hem de kv dede test yaptığınıza göre başka belirtiler de mi var
Yok adet hissi yok zaten 2 gün peçetede gördüm bende
Belirti yok cnm bnm diger gebeligimdede gec cikmisti adet olucagim cnm hamile kalmistimbaşka belirti var mı
bu hesaba göre 7 haftalık falan olmalı zira
Pazartesi yapicm bi test daha haber veririmBi tane daha test yaptrvhamileysen sonucunu bize de söylee merakta braktn bizi
Sadiyem kis canim.nbr ya ikinci bebe mi geliyor hay masallahhhBelirti yok cnm bnm diger gebeligimdede gec cikmisti adet olucagim cnm hamile kalmistim
Evde test yok pazartesi yapicm oglum var onu birakamamGit bi test daha al,yap. Imkanin varsa kan testi yaptir.
İyidir cnm valla bnde cozemedim insallh vardir ugrasmam ikinciye hic dgilseSadiyem kis canim.nbr ya ikinci bebe mi geliyor hay masallahhh
Allah gonlune gore versin canim test yapinca yaz merak ettim bendeİyidir cnm valla bnde cozemedim insallh vardir ugrasmam ikinciye hic dgilse
Yazarim cnm amin bakalim ne cikckAllah gonlune gore versin canim test yapinca yaz merak ettim bende
İnsallh vardir dusunmuyodum ama simdi bi heyecan kapladi icimi durunca test baya tereddut ediyorum pazartesi belli olur allah bagislasin kizini bnm oglum var 1 yasinda erken ama olsun artik rabbim buyukBn de ayni sekilde sonradan testime bakmistim..sizin gibi silik cizgi vardi..esim inanmamisti..
Şu anda 4 yasinda kizim varsen de hamilesin bence
Cnm bnm diger hamileligimdede adet olucagim zamn hamile kalmistim gec yumurtluyorum bende bilmiyorum anliyamadim bi cizgi var ama yeri mi cozemedim yarin bi daha yapicm yazarim burayaDediğiniz zamandan beri hamile olsanız eğer ikinci çizginin çok net olması gerekirdi diye düşünüyorum. Bu çok silik ya da kuruduğu için varmış gibi duruyor. Yine de merak ettim
Kizlar bu sabah test yaptim ilk yaptigimda cizgi gozuktu sonra fotodaki gibi oldu sonradan az kaldi test bozuk galiba anlamadimEki Görüntüle 1717045
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?