Testime bi bakin tutfen

iyi de neden test yapma ihtiyacı hissettiniz

19 unda kanamanız oldu ise bir sonrakine daha var

hem de kv dede test yaptığınıza göre başka belirtiler de mi var
Kanamm leke seklinde oldu belirim oglumda da olmamisti goguslrrimin ucu cikti sadece eczanede isim vardi bi test alim dedim dayanamadim kv yaptim

Yok adet hissi yok zaten 2 gün peçetede gördüm bende

konu sahibi de yazmış zaten

ben lekelenme deyince

hani reglin ilk günleri az az olur ya

ped kullanırsın da bir türlü çoğalmaz

öyle oldu diye düşündüm anlatımından

ama konu sahibinin tarifi de sizinki gibi

Bi tane daha test yaptrvhamileysen sonucunu bize de söylee merakta braktn bizi

Bn de ayni sekilde sonradan testime bakmistim..sizin gibi silik cizgi vardi..esim inanmamisti..
Şu anda 4 yasinda kizim var sen de hamilesin bence

Bn de ayni sekilde sonradan testime bakmistim..sizin gibi silik cizgi vardi..esim inanmamisti..
Şu anda 4 yasinda kizim var sen de hamilesin bence
İnsallh vardir dusunmuyodum ama simdi bi heyecan kapladi icimi durunca test baya tereddut ediyorum pazartesi belli olur allah bagislasin kizini bnm oglum var 1 yasinda erken ama olsun artik rabbim buyuk

çok beklediği icin geçersiz olabilir kan testi yaptır en iyisi. benimde gecen ay bu şekildeydi heyecanlanıp kan verdim negatif çıktı . benimde cok beklemişti

Dediğiniz zamandan beri hamile olsanız eğer ikinci çizginin çok net olması gerekirdi diye düşünüyorum. Bu çok silik ya da kuruduğu için varmış gibi duruyor. Yine de merak ettim

Dediğiniz zamandan beri hamile olsanız eğer ikinci çizginin çok net olması gerekirdi diye düşünüyorum. Bu çok silik ya da kuruduğu için varmış gibi duruyor. Yine de merak ettim
Cnm bnm diger hamileligimdede adet olucagim zamn hamile kalmistim gec yumurtluyorum bende bilmiyorum anliyamadim bi cizgi var ama yeri mi cozemedim yarin bi daha yapicm yazarim buraya

Kizlar bu sabah test yaptim ilk yaptigimda cizgi gozuktu sonra fotodaki gibi oldu sonradan az kaldi test bozuk galiba anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…