Testime yorum yaparmısınız kızlar (resimli)

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Selam arkadaşlar bat 19 şubat rica etsem testimi yorumlarmısınz

Eklentiler

• IMG_7825.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 175
Canm silik cizgiyi gordum ben tebrik ederim hamilesin hastaneye git canm kan sonucuna bak :)

Ben cizgi falan goremedim testin kitini kesmissiniz sanirim.

Sanırım çok yeni ama hamilesin.Hafif de silikte olsa hayal meyal de olsa çizgi görünüyor benim böyleydi 4 haftalıkmış 1 kaç gün sonra tekrar yaptığın da daha belirgin olacak bu çizgi . Tebrikler

Kızlar öncelikleee cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim belirti olarak hiçbirşey yaşamadım henüz içime doğdu bat öncesi yaptım baya kafam karıştı Rabbim isteyen herkese sağlıkla versinn inşallah kızlar

Ben cizgi mizgi gormedim o cizgi diye gordugunuz yer bez olan kismi yani idrarin topladigi alan disinda baska alan daha varya orasi

Bencede çizgi yok o net olarak çıkan çizginin yanında bi yerde olması lazım en köşede görünen silik pembemsi çizgi değil testi açınca öyle görünüyor bende bugün yaptım açtım hatta sonra çöpe atmadan önce aynı böyleydi köşede o çizgiden de vardı

Bata kac gun var Kuzu iki cizgi var ama dedigm gibi bu testi oek anlamıyorum ben Kuzumm kesin çözüm kan ver ❤

Ben testi sökünce görülen şeyin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Bence batı bekleyip tekrar yapın ya da kan verin:) inşallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…