- 17 Ekim 2023
- 38
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi melekistanbul
-
Canım testin üzerinde bile yazar ikinci çizgi pozitif diye. Vallahi anlamıyorum acil olan ne var burda. Kan verip gerçek sonucu öğrenebilirsin pozitif gözüküyor.Gören cevaplayabilir miii
Testiniz pozitif gibi duruyor kan verin kesin sonuçGören cevaplayabilir miii
Boşa hayal kurmak istemiyorum karnım çok ağrıyor çünkü o nedenle sordum, kan için erken mi değil mi hiçbir bilgim yok benim için acil bir durumCanım testin üzerinde bile yazar ikinci çizgi pozitif diye. Vallahi anlamıyorum acil olan ne var burda. Kan verip gerçek sonucu öğrenebilirsin pozitif gözüküyor.
Karnım çok ağrıdığı için emin olamadımTestiniz pozitif gibi duruyor kan verin kesin sonuç
İnternette küçük bir araştırmayla ki ben hamile kalmadan bi ton araştırma yapmıştım başka kimse yapmıyor mu anlamıyorumBoşa hayal kurmak istemiyorum karnım çok ağrıyor çünkü o nedenle sordum, kan için erken mi değil mi hiçbir bilgim yok benim için acil bir durum
Neyin siniri bu kadar anlamadım? Hoşunuza gitmiyorsa cevaplamayın testin 2. Çizgisi tam kırmızı değil haliyle soruyorum hey allahım yaİnternette küçük bir araştırmayla ki ben hamile kalmadan bi ton araştırma yapmıştım başka kimse yapmıyor mu anlamıyorumNeyse boş hayal diye bir şey yok biz söyleyince bebek karnına ışınlanmayacak. Testte çizgi çıkmış zaten kanda daha önce belli olduğu için eğer test doğruysa hamilesin ve kesin çıkar.
Tekrar test yap onda da çizgi çıkarsa yarın sabah kan vermeye gidersinKarnım çok ağrıdığı için emin olamadım1 test daha yapıp gideyim o zaman hemen çıkar mı yarını mı beklesem reglime 2 gün var döngüm 25 gün
Ayrıca karın ağrısı hamileliğin ilk haftaları normal kabul ediliyorKarnım çok ağrıdığı için emin olamadım1 test daha yapıp gideyim o zaman hemen çıkar mı yarını mı beklesem reglime 2 gün var döngüm 25 gün
Lütfen çok acil gören biri varsa sizce sonuç nedir reglime 2 gün var karnım inanılmaz ağrıyor öylesine test yaptım bu şekilde çıktı, sizce sonuç nedir testin bozuk olma ihtimali var mı? Kan versem hemen çıkar mı? Çok heyecanlıyım
Eki Görüntüle 3387264
Hemen çıkmadı 5 dakika içinde çıktıÇizgi bariz belli.
Hemenmi çıktı yoksa biraz bekledikten sonramı?
Hemen çıkmadı 5 dakika içinde çıktı
Teşekkür ederimBir hafta bekleyip kan verin regl olmassanız.
Yada yarın tekrar bi test yapın.
Burda aynı konudan bin tane var araştırmak mı hoşunuza gitmiyor bilmiyorum, yani sonrada cevaplayacak kimse yok mu diye tekrarlıyorsunuz. Silik değil bariz kırmızı çizgi işte. Bakmış olsaydınız daha silikleri de vardı sitede. Neyse bunun daha betası var ultrasonu var şimdiden araştırın yoksa 9 ay geçmez soru işaretleriyle.Neyin siniri bu kadar anlamadım? Hoşunuza gitmiyorsa cevaplamayın testin 2. Çizgisi tam kırmızı değil haliyle soruyorum hey allahım ya
Teşekkür ederim cevapladığınız için kan verdim 22,71 çıktı değerim haftaya tekrar kan vereceğizVar görünüyor. Kan verin kesin sonuç çıkacaktır
Şaka mısın sen canım? Ne kibri ne gaddarlığı. Azıcık araştır diyorum. Sende konuşmalarına dikkat et istersen banlanmaSiz benim neyi yazıp yazmayacağıma neyi sorup sormayacağıma karar veremezsiniz, kibrinizden burnunuzun ucunu görmüyorsunuz ki çocuk haberi bekleyen birinr gaddarca boş boş cümleler yazabiliyorsunuz. Sizi gram ilgilendirmez istediğim konuyu açarım oradan bakarsınız işte, allah kalbinize göre versin daha da benim konumun altına yorum yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?