Testimi yorumlar mısınız çok acil

melekistanbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2023
38
11
3
30
Lütfen çok acil gören biri varsa sizce sonuç nedir reglime 2 gün var karnım inanılmaz ağrıyor öylesine test yaptım bu şekilde çıktı, sizce sonuç nedir testin bozuk olma ihtimali var mı? Kan versem hemen çıkar mı? Çok heyecanlıyım

Canım testin üzerinde bile yazar ikinci çizgi pozitif diye. Vallahi anlamıyorum acil olan ne var burda. Kan verip gerçek sonucu öğrenebilirsin pozitif gözüküyor.
Boşa hayal kurmak istemiyorum karnım çok ağrıyor çünkü o nedenle sordum, kan için erken mi değil mi hiçbir bilgim yok benim için acil bir durum

Boşa hayal kurmak istemiyorum karnım çok ağrıyor çünkü o nedenle sordum, kan için erken mi değil mi hiçbir bilgim yok benim için acil bir durum
İnternette küçük bir araştırmayla ki ben hamile kalmadan bi ton araştırma yapmıştım başka kimse yapmıyor mu anlamıyorum Neyse boş hayal diye bir şey yok biz söyleyince bebek karnına ışınlanmayacak. Testte çizgi çıkmış zaten kanda daha önce belli olduğu için eğer test doğruysa hamilesin ve kesin çıkar.

Neyin siniri bu kadar anlamadım? Hoşunuza gitmiyorsa cevaplamayın testin 2. Çizgisi tam kırmızı değil haliyle soruyorum hey allahım ya

Karnım çok ağrıdığı için emin olamadım 1 test daha yapıp gideyim o zaman hemen çıkar mı yarını mı beklesem reglime 2 gün var döngüm 25 gün
Tekrar test yap onda da çizgi çıkarsa yarın sabah kan vermeye gidersin

Çizgi bariz belli.
Hemenmi çıktı yoksa biraz bekledikten sonramı?

Neyin siniri bu kadar anlamadım? Hoşunuza gitmiyorsa cevaplamayın testin 2. Çizgisi tam kırmızı değil haliyle soruyorum hey allahım ya
Burda aynı konudan bin tane var araştırmak mı hoşunuza gitmiyor bilmiyorum, yani sonrada cevaplayacak kimse yok mu diye tekrarlıyorsunuz. Silik değil bariz kırmızı çizgi işte. Bakmış olsaydınız daha silikleri de vardı sitede. Neyse bunun daha betası var ultrasonu var şimdiden araştırın yoksa 9 ay geçmez soru işaretleriyle.

Siz benim neyi yazıp yazmayacağıma neyi sorup sormayacağıma karar veremezsiniz, kibrinizden burnunuzun ucunu görmüyorsunuz ki çocuk haberi bekleyen birinr gaddarca boş boş cümleler yazabiliyorsunuz. Sizi gram ilgilendirmez istediğim konuyu açarım oradan bakarsınız işte, allah kalbinize göre versin daha da benim konumun altına yorum yapmayın

Şaka mısın sen canım? Ne kibri ne gaddarlığı. Azıcık araştır diyorum. Sende konuşmalarına dikkat et istersen banlanma Sonra oradan bile bakamazsın Hadii boş olan sorularınla devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…