- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
-
Anladım işte insan farklılık yaşayınca direk şüpheleniyo inş vardırŞehir dışına çıktım çıkmadan şüphelendim çünkü sok kaşığım batıyor eğilemiyorum aşırı bel ağrısı yaşıyorum normalde regl olacakken göğüslerim çok ağırır o olmadı ve göğüslerim şişti kahveler büyüdü halkalar yani mide bulantısı desem değil aşırı baş dönmesi tansiyon düşmesi gibi üşüme var çok değişik ya
Ben iki yıldır Çocuk istiyorumdum çok test yaptım böyle olunca boya akıyor emin olamıyorsun şuan 7+1 hamileyim ben öğrenmeden önce sol kasığımda ve belim çok ağrıyor du âdet sancısi gibi çikolata kisti var di ona yordum ondandır dedim ve üç gün sonra bu kist için ameliyat olacaktım çok şükür Rabbim nasip eti banaFakat orda yinede çizgi yok mu tekrarlayacağım fakat suan yok çok aşırı bel kaşık ağrım baş dönmem mevcuttu
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde vardır insallahBen iki yıldır Çocuk istiyorumdum çok test yaptım böyle olunca boya akıyor emin olamıyorsun şuan 7+1 hamileyim ben öğrenmeden önce sol kasığımda ve belim çok ağrıyor du âdet sancısi gibi çikolata kisti var di ona yordum ondandır dedim ve üç gün sonra bu kist için ameliyat olacaktım çok şükür Rabbim nasip eti bana
Dualarınızı beklemekteyim biraz fazla gelmiş olabilir ama baksana bu açıdan çizgi daha da belliİnşallah vardır canım bana göre bu pozitif ama dağilmiş tabi bu testler hassas oluyor erken dağılıyor 1 damla fazla gitse böyle oluyor adetin geçmesini bekle bakalım :)
Amin Allah isteyen herkesin kucağını doldursjnAnladım işte insan farklılık yaşayınca direk şüpheleniyo inş vardır
Bence bu noldu biliyomusun , silik çıkacakdı gebelik var gibi duruyor , ama dediğin gibi biraz fazla gittiyse böyle dağıldı sonradan inşallah vardır bende uzun zamandır istiyorumDualarınızı beklemekteyim biraz fazla gelmiş olabilir ama baksana bu açıdan çizgi daha da belli
Bence bu noldu biliyomusun , silik çıkacakdı gebelik var gibi duruyor , ama dediğin gibi biraz fazla gittiyse böyle dağıldı sonradan inşallah vardır bende uzun zamandır istiyorumdualarım senle.. istersen tekrarla testi ama bence sabret ya adet geçsin daha net olur bide idrar testlerine ben çokta güvenmiyorum çok önceden bana yalancı pozitif göstermişti ama böyle kaset test değildi clearblue ki öyle çıkmıştınız
Bu teste bir de erken gebelik değil of bilmiyorum 2 5 gün beklicezzzBence bu noldu biliyomusun , silik çıkacakdı gebelik var gibi duruyor , ama dediğin gibi biraz fazla gittiyse böyle dağıldı sonradan inşallah vardır bende uzun zamandır istiyorumdualarım senle.. istersen tekrarla testi ama bence sabret ya adet geçsin daha net olur bide idrar testlerine ben çokta güvenmiyorum çok önceden bana yalancı pozitif göstermişti ama böyle kaset test değildi clearblue ki öyle çıkmıştı
Pazartesi sabah tekrarlayayım o zaman bakayım biAnladım canım kaset testte 3 5 güne çıkar bence anca. 24 nisanda 14 gün oluyorsun. Çıkmadı diye üzülme
Hadi bakalım :)Bu teste bir de erken gebelik değil of bilmiyorum 2 5 gün beklicezzz
Test bozuk tekrar etmeniz gerekir. Net bir şekilde çizgi olması gerekirArkadaşlar lütfen yorumlayın hamile miyim suan hiç silik çizgi görmedim testlerim hep negaztif ve bel ağrısı karın ağrıdı mide bulantısı regl 5 gün var
Ben iki yıldır Çocuk istiyorumdum çok test yaptım böyle olunca boya akıyor emin olamıyorsun şuan 7+1 hamileyim ben öğrenmeden önce sol kasığımda ve belim çok ağrıyor du âdet sancısi gibi çikolata kisti var di ona yordum ondandır dedim ve üç gün sonra bu kist için ameliyat olacaktım çok şükür Rabbim nasip etFakat orda yinede çizgi yok mu tekrarlayacağım fakat suan yok çok aşırı bel kaşık ağrım baş dönmem mevcuttu
Amin inşallah vardır hiç strese girmeAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde vardır insallah
Fotoğrafta ikinci çizgi gözükmüyor.
Bakın. Bu sabah tekrar yaptımBen de bir şey göremedim canım. Ne kadar var regle
Bugün silik de olsa bir çizgi var. Adetiniz geçti ise acilde beta hcg testi verebilirsiniz. Dilerseniz birkaç gün testi tekrarlayıp koyulasinca kan verin. Tebrik ederim. İnşallah gönlünüze göre olurBakın. Bu sabah tekrar yaptım
Evet. Adetim daha geçmedi. Yarın normalde bat ama düzensiz benim. Çok teşekkür ederimBugün silik de olsa bir çizgi var. Adetiniz geçti ise acilde beta hcg testi verebilirsiniz. Dilerseniz birkaç gün testi tekrarlayıp koyulasinca kan verin. Tebrik ederim. İnşallah gönlünüze göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?