Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi gayet belliYaklaşık 4 senelik evliyim, 2 düşüğüm var
Adetlerim düzensiz.
Testi bugün yaptım 2. Çizgi silik görüyorum yanılmıyorum diimi![]()
Çizgi gayet belli canım bence kan verip takip et, hayırlı olsun inşallah
Evet silik en yakın zamanda kanda da baktırın
Kan testi negatif çıktıÇizgi gayet belli
Hayırlı olsun![]()
Nasil yani bütün testler mi bozuk 3ündede cikmisKan testi negatif çıktı
Test bozuktu sanırım :/
Hepsi aynı test. Kolaj yapmıştımNasil yani bütün testler mi bozuk 3ündede cikmis
Ben yasamadm ama yasayan cok kisi var gebeligini bu sekilde ogrenen bu erken gebelik testimi ? Bikac gun bekleyin testi tekrarlayin varsa cizgi koyulasir ve netlesirEki Görüntüle 2810792 Adetime 7 gün varken yaptım dayanamayıp çok silik bir çizgi var ilk 5 dakikada oluştu sizce umutlanmali mıyım aynı durumu yaşayan var mı
Hamgi markaydi acabaYaklaşık 4 senelik evliyim, 2 düşüğüm var
Adetlerim düzensiz.
Testi bugün yaptım 2. Çizgi silik görüyorum yanılmıyorum diimi![]()
Canım biraz daha bekle tahminim pozitife dönecektirMerhaba arkadaşlar düzenli bir adet döngüm yok tahminen 4-5 günlük bir gecikme var. Sabah ilk idrar ile 2 tane test yaptım ikiside gayet pozitif idi. Kan verdim ve kan sonucum 0.3 çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
Daha önce denk geldiniz mi böyle bir şeyeCanım biraz daha bekle tahminim pozitife dönecektir
Evet 10 gün sonra pozitif olanlar varDaha önce denk geldiniz mi böyle bir şeye
BilmiyorumHamgi markaydi acaba
İnanmıyorum ya :/ testlerin her ikisi bozuk olamazzMerhaba arkadaşlar düzenli bir adet döngüm yok tahminen 4-5 günlük bir gecikme var. Sabah ilk idrar ile 2 tane test yaptım ikiside gayet pozitif idi. Kan verdim ve kan sonucum 0.3 çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?
Tekar test yaptınız mı?Eki Görüntüle 2810792 Adetime 7 gün varken yaptım dayanamayıp çok silik bir çizgi var ilk 5 dakikada oluştu sizce umutlanmali mıyım aynı durumu yaşayan var mı
Günaydın hepinize. Farklı bir marka ile denedim bugün idrar testini. İlk idrar olayını kaçırdım tabi ama fark etmez yine çizgimiz orada duruyor. Dünde ilk yaptığımda aynı b u şekilde idi çizgilerim. Zaman geçtikçe iyice koyulaşmıştı. Dünki testim one step idi bugün de lady comfortTekar test yaptınız mı?
Tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinGünaydın hepinize. Farklı bir marka ile denedim bugün idrar testini. İlk idrar olayını kaçırdım tabi ama fark etmez yine çizgimiz orada duruyor. Dünde ilk yaptığımda aynı b u şekilde idi çizgilerim. Zaman geçtikçe iyice koyulaşmıştı. Dünki testim one step idi bugün de lady comfort