- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu Çarşamba günü kan negatif idi. 2 test pozitif idi. Dün yaptığım testte pozitif ne olacak bilmiyorumTebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Kuruma çizgisi gibi. İnşallah bebeğin seninledir test için erkenEki Görüntüle 2814549 Eki Görüntüle 2814550 Ayın 3 ünde bat
Regl gününüzde tekrarlayın daha net çıkacaktırEki Görüntüle 2814549 Eki Görüntüle 2814550 Ayın 3 ünde bat
Günaydın hepinize. Farklı bir marka ile denedim bugün idrar testini. İlk idrar olayını kaçırdım tabi ama fark etmez yine çizgimiz orada duruyor. Dünde ilk yaptığımda aynı b u şekilde idi çizgilerim. Zaman geçtikçe iyice koyulaşmıştı. Dünki testim one step idi bugün
InsaAllah kan testinde de görürsünüz pozitifiKuzu Çarşamba günü kan negatif idi. 2 test pozitif idi. Dün yaptığım testte pozitif ne olacak bilmiyorum
Umudum kalmadıInsaAllah kan testinde de görürsünüz pozitifi![]()
Kaç senelik evlisiniz kiUmudum kalmadı
3 girdik. 4-5 aylık bir düşünce bir kaç kez denememiz oldu. Tüm kontrolleri yaptırdık ikimizde de bir sıkıntı çıkmadı. Benim kilo problemim var ameliyat oldum 2.5 ay oldu şuan için bi 30 kiloma veda ettim. Planlı bir şey değil aslında şuan yaşadığım ama ne bileyim negatif kan testi üstüne hala pozitif görmek beni yıprattı açıkçası. Bugün test vs yapmadım sadece bekliyorumKaç senelik evlisiniz kiumutsuz olmayın lütfen
O kadar haklısın ki..3 girdik. 4-5 aylık bir düşünce bir kaç kez denememiz oldu. Tüm kontrolleri yaptırdık ikimizde de bir sıkıntı çıkmadı. Benim kilo problemim var ameliyat oldum 2.5 ay oldu şuan için bi 30 kiloma veda ettim. Planlı bir şey değil aslında şuan yaşadığım ama ne bileyim negatif kan testi üstüne hala pozitif görmek beni yıprattı açıkçası. Bugün test vs yapmadım sadece bekliyorum
İnşallah isteyen herkese nasip olur inşallah. Bende 4 testte gördüm :) hemde çok bariz net şekilde. Adet oldunuz mu ?O kadar haklısın ki..
Bende bu ay 2 testte pozitif gördüm ama kan da negatif çıktı. Kanda negatif çıktığı halde umudumu yitirmedim çünkü var olduğuna inanmak istedim . Üzülme Meleklerimiz gelecek insaAllah vakti zamani gelince![]()
Henüz adet olmadım. Doktora gitmiştim sabah beta 0 cıkmış, adet söktürücü ilaç kullanmaya başladımİnşallah isteyen herkese nasip olur inşallah. Bende 4 testte gördüm :) hemde çok bariz net şekilde. Adet oldunuz mu ?
Beta dan sonra hiç pozitif idrar testi gördünüz mü ?Henüz adet olmadım. Doktora gitmiştim sabah beta 0 cıkmış, adet söktürücü ilaç kullanmaya başladım![]()
Hayır görmedimBeta dan sonra hiç pozitif idrar testi gördünüz mü ?
Testi tekrar ettiniz mi merak ettimBeta dan sonra hiç pozitif idrar testi gördünüz mü ?
merhaba belirtiniz var mıRegl gününüzde tekrarlayın daha net çıkacaktır
Yarın için randevu aldım. Bir pozitif daha gördüm. Ama bir kez de negatif gördüm bir daha yapmadım.Testi tekrar ettiniz mi merak ettim![]()
Hayırlı haberler verirsiniz insaAllahYarın için randevu aldım. Bir pozitif daha gördüm. Ama bir kez de negatif gördüm bir daha yapmadım.
Sonuçları aldım. 0.5 beta negatif. Yarın doktor ile görüşeceğim. Lh fsh östrojen vs hepsi normal çıkmışHayırlı haberler verirsiniz insaAllah