- 2 Kasım 2023
- 210
- 35
- 18
- 30
- Konu Sahibi poncikhafiz
Rica etsem yorumlar mısınz ilk yaptım ve yavaş yavaş aldığı hallerini atıyorum bu ay rahim filmi çekildim umutluyum baya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha gecikme olmadı 3 günüm varSilik çizgi var gibi. Regl gecikmesi varmı peki?
3gün kaldıRegle kaç gün var![]()
Regl günümde tekrar test yapıp kan vermeyi düşünüyorum da daha önce çatlatma iğnesi kullandığım aylar iğneden kaynaklı bu şklde çıktığı zamanlar olmuştu heyecan yaptım bu ay iğne kullanmadım çünküSilik çizgi görünüyor pazartesi kan verin bence bir de regle yakın testi tekrarlayın![]()
Sabah ilk idrarla tekrar dene inşallah vardırYok daha gecikme olmadı 3 günüm var
3gün kaldı
Merhaba filimi ne zaman cekindiniz acaba bende bu ay çekindim ama doktor yumurtama gununden sonra çekti yani öyle denk geldi bu ay gebelik olmaz diye düşünüyorum bende çok istiyorumİnşallah teşekkür ederim yorumlarınız için
Bnm çekilmeden önce 5 gün klomen kullandım adetin 11. Günü önce yumurtaya baktı 20 mm olmuş güzel dedi aynı gün filmi çekti ve 24 saat sonra hergün ilişki önerdi bizde uydukMerhaba filimi ne zaman cekindiniz acaba bende bu ay çekindim ama doktor yumurtama gununden sonra çekti yani öyle denk geldi bu ay gebelik olmaz diye düşünüyorum bende çok istiyorum
Bnmde gün içinde 2 3 kez yoklayan ağrılarım var belirtilere takılma bence bu bünye n belirtiler yaşadı da olmadıRegglime 5gun var ama adet olacağım galiba ağrılarım var
Bu yumurtaların sağı solu hiç belli olmuyor umutsuz olma yada kafana takmaBanada doğum kontrol hapı verdi ve benim yumurtam baya büyümüştü yani muhtemelen catlamistir çekilmeden önce bu ay olmaz diye düşünüyorum ama diğer aylar bakacağız
Bugün başladı benimde ağrılar goguslerimde agriyo anlam veremiyorum gerçekten hayirlisiBnmde gün içinde 2 3 kez yoklayan ağrılarım var belirtilere takılma bence bu bünye n belirtiler yaşadı da olmadı
Aynen verecek olan rabbim bir kerede de nasip eder kafama takmayim diyorum ama bazen elde olmuyor çatlatma iğnesi falan hep denedim olmadı en son film çekindim artikBu yumurtaların sağı solu hiç belli olmuyor umutsuz olma yada kafana takma
Bnmde öyle oldu bu ayda olmazsa aşılama dedi doktor bi sorunda yok ama olmayınca olmuyor demekkiAynen verecek olan rabbim bir kerede de nasip eder kafama takmayim diyorum ama bazen elde olmuyor çatlatma iğnesi falan hep denedim olmadı en son film çekindim artik