• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testimi yorumlarmisiniz

Asev001

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2025
57
7
1
27
Hayalet cizgi var sanki ben gormek istedigim icinmi goruyorum yoksa gercekten varmi bilemedim 🫣😏 sabah kan vericem. Kuruma cizgisi degl 5. Dk cikti.

Eklentiler

• 1000029492.webp
    1000029492.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 1000029491.webp
    1000029491.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 60
Çizgi gayet belirgin hayırlıs olsunn şimdiden umarım yarın daha net haber alırsınız istediğiniz gibi 💞✨

2.5 3 gibi e nabıza bakım bence düşöemiş olursa da arayarak da öğrenebiliyorsunuz haber veriyorşar yarın öok geçç 😄💞
Yok bizim burda bilgi vermiyorlar maalesef e nabizdada görünmüyor doktor bakinca dusuyo e nabiza 😌 bazen sansa bağlı düşüyor bekleyip göreceğiz 🫶

çok çok yeni öğrenmişsiniz gri alan dedikleri kısımdasınız 2 günde bir kan verip artışa bakmak önemli 🌸 inşallah sağlıklıdır güzel haberler alırsınız

çok çok yeni öğrenmişsiniz gri alan dedikleri kısımdasınız 2 günde bir kan verip artışa bakmak önemli 🌸 inşallah sağlıklıdır güzel haberler alırsınız
İnşallah dun gece sol kasik agrisi ve bel agrisi oldu bende var gibi hissediyorum ama belkide yoktur diyede düşünüyorum hep cok düşünmekten 😂 en son kafayi yicez

Back
X