Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalitesi dusuyor resminHayalet cizgi var sanki ben gormek istedigim icinmi goruyorum yoksa gercekten varmi bilemedimsabah kan vericem. Kuruma cizgisi degl 5. Dk cikti.
İnsallah ben görmek istedigim icin goruyorum sandimÇizgi gayet belirgin hayırlıs olsunn şimdiden umarım yarın daha net haber alırsınız istediğiniz gibi![]()
Gözüküyor inşallah doğru sonuç vermiştirİnsallah ben görmek istedigim icin goruyorum sandim![]()
İnsallahGözüküyor inşallah doğru sonuç vermiştir![]()
Dayanamadim öteki testide yaptim silik cikti yineÇizgi gayet belirgin hayırlıs olsunn şimdiden umarım yarın daha net haber alırsınız istediğiniz gibi![]()
Verdin mi kan testiniDayanamadim öteki testide yaptim silik cikti yineay sabahi nasil bekleyecegim
Evet yarin cikar buyuk ihtimalleVerdin mi kan testini![]()
Kan sonucu 2 saat içinde çıkmıyor mu neden yarınVerdin mi kan testini![]()
Saglikocaginda verdmKan sonucu 2 saat içinde çıkmıyor mu neden yarın
2.5 3 gibi e nabıza bakım bence düşöemiş olursa da arayarak da öğrenebiliyorsunuz haber veriyorşar yarın öok geççSaglikocaginda verdm
Yok bizim burda bilgi vermiyorlar maalesef e nabizdada görünmüyor doktor bakinca dusuyo e nabiza2.5 3 gibi e nabıza bakım bence düşöemiş olursa da arayarak da öğrenebiliyorsunuz haber veriyorşar yarın öok geçç![]()
Markaları ne testleri
Betam 5 cikmis herzaman 2 cikiyordu doktor bi haftaya tekrarlayalim dediÇizgi gayet belirgin hayırlıs olsunn şimdiden umarım yarın daha net haber alırsınız istediğiniz gibi![]()
İnanin unuttum ve attım dun ama birisi mimea diye hatırlıyorum kaset testMarkaları ne testlerin
İnşallah dun gece sol kasik agrisi ve bel agrisi oldu bende var gibi hissediyorum ama belkide yoktur diyede düşünüyorum hep cok düşünmektençok çok yeni öğrenmişsiniz gri alan dedikleri kısımdasınız 2 günde bir kan verip artışa bakmak önemliinşallah sağlıklıdır güzel haberler alırsınız