Testimi yorumlarmisinz

Tugbamiracle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
107
31
28
Arkadaşlar sabah yaptım adet günüm bugün ama hicbi adet belirtim yok her ay patlicak gibi olan göğüslerimde bile bişey yok silik çizgi 2 saat sonra çıktı fotoda ne kadar belli bilmiyorum ama ben net olarak görebiliyorum eşim bu ay proxeed plus kullandı

Eklentiler

• IMG20210821104717.webp
    IMG20210821104717.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Arkadaşlar sabah yaptım adet günüm bugün ama hicbi adet belirtim yok her ay patlicak gibi olan göğüslerimde bile bişey yok silik çizgi 2 saat sonra çıktı fotoda ne kadar belli bilmiyorum ama ben net olarak görebiliyorum eşim bu ay proxeed plus kullandı
Eki Görüntüle 2904313
İlk 10 dakika geçerli canm kuruma çizgisi olabilir kan vermelisin emin olman için

İnşallah sizin istediğiniz olur ama bi kaç ay önce banada aynısı oldu ve maalesef negatif arkadaşın da dediği gibi var olduğunda hemen silikleşiyor. Ama inşallah sizin istediğiniz gibidir. Bir test daha yapın belki beklediğiniz cevap gelir ❣️

Kuruma çizgisi bu canım böyle pembe mavi testlerde böyle net çıkıyor kuruma çizgisi maalesef onunla çok yanıldım bende

İnşallah sizin istediğiniz olur ama bi kaç ay önce banada aynısı oldu ve maalesef negatif arkadaşın da dediği gibi var olduğunda hemen silikleşiyor. Ama inşallah sizin istediğiniz gibidir. Bir test daha yapın belki beklediğiniz cevap gelir ❣️
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için yarın sabah tekrarlıcm insallah pozitif çıkar😊🙏

Ayyy inşallahh değildir kizzz😅
Tabi ki de inşallah değildir ama bende sizin gibi çok ümit ettim ama maalesf kan testim 1.20 çıktı . Çok ümit edip kanda çıkmayınca hayaller yıkılıyor . Size tavsiyem yeni bi test alıp tabi pembe olmayan sabah aç karına testinizi tekrarlayın Allah ım en kısa zamanda nasip etsin 🤲🏻

Tabi ki de inşallah değildir ama bende sizin gibi çok ümit ettim ama maalesf kan testim 1.20 çıktı . Çok ümit edip kanda çıkmayınca hayaller yıkılıyor . Size tavsiyem yeni bi test alıp tabi pembe olmayan sabah aç karına testinizi tekrarlayın Allah ım en kısa zamanda nasip etsin 🤲🏻
Aminnn isteyen herkese insallahhh kan testi yaptırıp haber vercem ❤️

Adet gününüz de erken gebelik testi alıp onu yapım genel de geç döllenme olmadıysa doğru sonuç veriyor. Bu negatif gibi geliyor 1 2 güne adet olmazsanız kan testine gidin :)

Back
X