Erkek İnfertilitesi Testimizi yorumlar mısınız..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inci-zehram

Tırtıldan kelebeğe (b:71 h:60)
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
466
795
103
Merhaba kizlar
testimiz cuma cikti ve biz hic birsey anlamadik nette baktim biraz..
anlayan birsey soyleyebilir mi :(
IMG-20151127-WA0001.webp

canım hızlı ieri düşük bizimde düşüktü; suan esşim ameliyat oldu biraz daha iyi değeri % 14 oldu tam yeterli değil ama dahada artar dedi dr.
cevabin icin cok tesekkur ederim..
ben 5ay once hamile kaldim ama dusuk yaptim :(
normal hareketli yeterli degil mi esim korkar ya ameliyattan.. kiyamam sigara bile icmezz :(((

cevabin icin cok tesekkur ederim..
ben 5ay once hamile kaldim ama dusuk yaptim :KK43:
normal hareketli yeterli degil mi esim korkar ya ameliyattan.. kiyamam sigara bile icmezz :KK43:((
canım benim eşimdede ne sigara ne alkol ama bu vücudun yaptığı birsey eger doktorlar varikosel teşhisi koyduysa mutlaka olsun yoksa bu değerlerle pek mümkün değil ben 2 yıldır falan bekliyorum olmuyor ama artık ameliyat oldu eşim 4.ay geçti değeri %2 den % 14 e cıktı ockta bunun inşallah 2 katı olurda yuzumuz o zman güler belki :)

Ameliyatsız mümkün değil sperm miktarı normal mi peki
48milyon
%22 normal yapili
ileri hizli %2
yavas ileri hizli %37
yerinde hareketli %19
doktor cok kotu degil yerindr hareketlileri hareketlendirmek yeterli dedi ultr. cekip inceleyelim dedi..
lokosit ilac seviyesinde degil dedi

tatmin olmadim uzulsem mi sevinsm mi

48milyon
%22 normal yapili
ileri hizli %2
yavas ileri hizli %37
yerinde hareketli %19
doktor cok kotu degil yerindr hareketlileri hareketlendirmek yeterli dedi ultr. cekip inceleyelim dedi..
lokosit ilac seviyesinde degil dedi

tatmin olmadim uzulsem mi sevinsm mi
canım aslında evet çok kötü değil ama ileri hız düşük yerinde hareket o kadar kötü değil ultrasyonda detaylı çıkar eger varikosel varsa çıkar zaten...

canım aslında evet çok kötü değil ama ileri hız düşük yerinde hareket o kadar kötü değil ultrasyonda detaylı çıkar eger varikosel varsa çıkar zaten...
cok sag olun, allah sizinde gönlünüze göre versin :) nasil hareketlendirecegiz bilemiyorum.

Üzünce bebek olmuyor önce rahat ol dua et ama tedbir ameliyat ise olması lazım

Back
X