Testin Anlamını Nedir, yardım lütfen

Madamoisellee

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
476
1.004
28
Merhaba arkadaşlar.
Benim son adet başlangıcı tarihim 14 Nisan, hesabıma göre 11 Mayıs yani dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Hayatım boyunca hiç gecikme yaşamadım. 27-28 günde bir olur.
2 aydır bebek düşünmeye başladık fakat bu aydan çok çok umutsuzdum yumurtlama günümü takip edemedim. Bugün test yapmaya karar verdim ve bu şekilde çıktı. Çizgisi yanlış yerde çıkmış gibi gözüküyor, bi anlam çıkaramadım.
Yaşayan veya bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• F4092F26-D902-416E-A8D5-C770D0CA9642.webp
    F4092F26-D902-416E-A8D5-C770D0CA9642.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 100
  • D93B45C4-D3E9-4037-A4D6-DFF978776992.webp
    D93B45C4-D3E9-4037-A4D6-DFF978776992.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba arkadaşlar.
Benim son adet başlangıcı tarihim 14 Nisan, hesabıma göre 11 Mayıs yani dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Hayatım boyunca hiç gecikme yaşamadım. 27-28 günde bir olur.
2 aydır bebek düşünmeye başladık fakat bu aydan çok çok umutsuzdum yumurtlama günümü takip edemedim. Bugün test yapmaya karar verdim ve bu şekilde çıktı. Çizgisi yanlış yerde çıkmış gibi gözüküyor, bi anlam çıkaramadım.
Yaşayan veya bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok teşekkürler şimdiden
Çizgi var ama tekrar yap canım

Çizgi var ama tekrar yap canım

cevabın için çok teşekkür ederim canım.
Yarın ilk idrarla yapacağım inşallah daha net bi sonuç görebilirim.
Çevremdekilerde çizginin çok solda oldugunu olması gerektiği yerde olmadıgını söylüyorlar kafam çok karıştı ya. Ama olsaydı yüksek ihtimalle net çıkardı sanırım bilmiyorum.🤷🏻‍♀️

cevabın için çok teşekkür ederim canım.
Yarın ilk idrarla yapacağım inşallah daha net bi sonuç görebilirim.
Çevremdekilerde çizginin çok solda oldugunu olması gerektiği yerde olmadıgını söylüyorlar kafam çok karıştı ya. Ama olsaydı yüksek ihtimalle net çıkardı sanırım bilmiyorum.🤷🏻‍♀️
Rica ederim canım Aslında çizgi var ama emin olmak için tekrar yap bence var ama hadi gönlünce olsun inşallah :dua:

Kac dakika da çıktı acaba ?
Anında oldu ya bekletmedim. Testte 10 dakika sonrasında çıkan sonucu önemsemeyin yazıyor. Bu çizgi yapar yapmaz çıktı, ama olması gerektiği yerde değil diye kafam karıştı biraz fazla solda. Bozuk vs olabilir bilmiyorum.🤷🏻‍♀️

Anında oldu ya bekletmedim. Testte 10 dakika sonrasında çıkan sonucu önemsemeyin yazıyor. Bu çizgi yapar yapmaz çıktı, ama olması gerektiği yerde değil diye kafam karıştı biraz fazla solda. Bozuk vs olabilir bilmiyorum.🤷🏻‍♀️

inşallah vardır cnm ya yarın tekrarla bakalım ☺️☺️

inşallah vardır cnm ya yarın tekrarla bakalım ☺☺

inşallah canım çok teşekkür ediyorum cevabın için.
Belirti olarakta göğüslerim aşırı şiş ve dolgun aynı zamanda hassas baya ağrıyor. Ama adetlerimde de aynısı oluyor diye önemseyemiyorum. Dizlerimde hafif sancı var diz boşalması gibi güçsüz bi his. Onun dışında son bikaç gündür gün içinde çok kısa süreli adet olucakmışım gibi oluyorum ama anında geçiyor ve belimde hafif ağrım var. Adetle karıştırma ihtimali oldugu için hiç üstüne durmuyorum 🤷🏻‍♀️

Bugün bi test tekrarladım fakat tam anlamıyla bi negatif gördüm. Hala adet olmadım ondan değilmiş demekki 2 gün gecikti..
erken test yapmalımıyım sizce

başka bir test alın. gecikmelerde genelde hamilelik oluyor. az önce bir arkadaşada yazdım.

şu belirtileride göz gezdirin.

Son düzenleyen: Moderatör:
başka bir test alın. gecikmelerde genelde hamilelik oluyor. az önce bir arkadaşada yazdım.

şu belirtileride göz gezdirin.
İki test yaptım dün ve bugün olmak üzere. Dünki yanılttı gibi. Bugün tamamen negatif çıktı test. Hayatımda gecikme yaşamadığım için biraz şüpheleniyorum kendimden. Ramazan kaynaklımı gecikti acaba veya stressden.. erken test yapmalımıyım sizce.
Çok teşekkğrler cevabınız için

Son düzenleyen: Moderatör:
tam adet gününüz dünmüydü.? bir iki gün beklemek gerekebilir. aşırı stresden geçikme olabilir.

Bugün bi test tekrarladım fakat tam anlamıyla bi negatif gördüm. Hala adet olmadım ondan değilmiş demekki 2 gün gecikti..
erken test yapmalımıyım sizce

Canım erken gebelik testleri oluyor 15 20 tl civarında, onu bi denesen? Daha rahat edersin bence

bazen bende de oyle sebepsiz gecikme oluyor bekleyin bakalım ama sakın söktürücü felanda içmeyin
Eğer öyleyse hayatımda ilk defa gecikmiş olucak..
Hayır zaten virüsden dolayı ev doktoruna bile zor gidiyorum. Şuan aradım durumu anlattım testi 2 hafta sonra tekrarlayın sonuca göre görüşürüz dedi. 2 hafta sonra zaten her halükarda varsa çıkar.

Eğer öyleyse hayatımda ilk defa gecikmiş olucak..
Hayır zaten virüsden dolayı ev doktoruna bile zor gidiyorum. Şuan aradım durumu anlattım testi 2 hafta sonra tekrarlayın sonuca göre görüşürüz dedi. 2 hafta sonra zaten her halükarda varsa çıkar.
Tabiki de cnm ama nadiren de olsa kimisinde bebek olmasına rağmen görünmüyor baya ..
İki hafta bekle inşallah gebesindir ya 🤲☺️

Back
X