- 10 Ağustos 2020
- 21
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi sosislipuding
-
Sabah idrari ile yapin. Hatta sonra gidip kan verin.Merhaba, kafam fazlasıyla karıştı.
Adetim bitmesi ile eşimle birlikte olduk. Korunmadık. Çünkü bebeğimiz olsun çok istiyoruz.
Ve ben bayramda yaklaşık 5 gün mide bulantısı çektim (adet günüm 12 ağustos henüz adet olmadım) bulantı üstüne şüphelenip test yaptım çok erken diye düşündüm sonuç negatif olur dedim ama ikinci çizgi silik çıktı.
Akşam ve ertesi gün yaptıklarım hep negatif çıktı. Hayırlısı dedim.
Ama tabi araştırma yaptım, silik olunca yeni gelişim aşaması olabiliyormuş (yumurtlama süremden 6 gün sonra yapıldı bu test)
Sonuca geleyim :)
Dün yine test yaptım çünkü baş dönmelerim var kasıklarım şiddetli ağrıyor. Adet olacağım zaman mide bulantım ve bel ağrım olur ve aşırı tripli olurum maalesef :) bunların hiçbir belirtisi yok. Dün sabah yine test yaptım yine ikinci çizgi silik çıktı...
Yarın sabah beta testi yaptırsam mı?
12 ağustosu bekleyip perşembe günü mü yaptırsam. O kadar kafam karışık ki. Ve eşim asker, sevinçli haber verebilmek için çok dua ediyorum. Kendisi görevde, orada bizi düşünüp daha da iyi olsun istiyorum.
Bana yardımcı olur musunuz?
İki silik çizgide de sabah idrarı ile yaptım. Hormonlar o zaman daha yüksek oluyormuş sanırım. İkisi de o zaman silik çıktıSabah idrari ile yapin. Hatta sonra gidip kan verin.
Bir yanım git baktır diyor bir yanım burada tecrübeli anneleri okuyunca sanırım hayal kırıklığı diyerek korkuyorKan verebilirsiniz artık. 2 gün arayla ve aynı saatlerde verip düzenli artışa baktırmayı ihmal etmeyin.
Belirtiler yanıltır onlar hiç mühim değil. Ama silik çizgi hep çıktıysa regl günü de gelmiş kan verilebilir.Bir yanım git baktır diyor bir yanım burada tecrübeli anneleri okuyunca sanırım hayal kırıklığı diyerek korkuyor
Tamam iste yarin bat a 1 gun kaliyor. Ilk idrarla bak. Insallah hamilesindir.İki silik çizgide de sabah idrarı ile yaptım. Hormonlar o zaman daha yüksek oluyormuş sanırım. İkisi de o zaman silik çıktı
Hadi inşallah. Beni etiketle sonuca.Sabah beta için sağlık ocağına gideceğim
Dua edin olur mu sizleri kaç gündür okuyorum..
Eşime sevinçli haber vermek için içim içimi yiyor
Etiketlerim tabiiHadi inşallah. Beni etiketle sonuca.
Özür dilerim, değiştirme hakkım olursa şayet değiştiririm kullanıcı adımıvalla konuyla alakasiz nickinizi hayal ettim birazcik midem bulandi kusura bakmayin ins hamissinizdir iyi geceler
Merhaba yaptiniz miÖzür dilerim, değiştirme hakkım olursa şayet değiştiririm kullanıcı adımı
Puding denedim olmayınca sevdiğim şeyleri birleştirdim kusuruma bakmayın
İnşallah hamileyimdir çok teşekkür ederim ♥
Elimde test yoktu kan vermeye gittim inşallah sonuç olumlu olurMerhaba yaptiniz mi
Ne zaman cikacakmis sonucElimde test yoktu kan vermeye gittim inşallah sonuç olumlu olur
Kendimi kaptırmak istemiyorum ama bıdık minnoşumuz olsun çok istiyoruz
Sağlık ocağında yaptırdım ertesi gün çıktığı için sonuç. Bugün öğrendim ama beta 43 denildiNe zaman cikacakmis sonuc
Bak böyle olunca kızıyorum. 43 ne amlamıyorum ne demek. 5 üstü gebelik yani bunu buraya yazana kadar bin kez bakmışsındır google dan.Sağlık ocağında yaptırdım ertesi gün çıktığı için sonuç. Bugün öğrendim ama beta 43 denildi
2 haftalık olabilir adetin gecikince gel geri dediler. Doktorum izinliydi o yüzden bugün adet olmam lazımdı olmadım. Eğer hala olmazsam cuma veya pazartesi gideceğim
43 ne oluyor ben anlamadım tecrübeli arkadaşlarıma sordum 1-2 haftalıkta hcg böyle çıkabilir dediler sen yine de gecikmene göre tekrarla testi dediler
Tahmini olarak 3 haftalık gebesiniz, tebrik ederim.. benim de ilk kan testi sonucum 44 çıkmıştı. Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyleSağlık ocağında yaptırdım ertesi gün çıktığı için sonuç. Bugün öğrendim ama beta 43 denildi
2 haftalık olabilir adetin gecikince gel geri dediler. Doktorum izinliydi o yüzden bugün adet olmam lazımdı olmadım. Eğer hala olmazsam cuma veya pazartesi gideceğim
43 ne oluyor ben anlamadım tecrübeli arkadaşlarıma sordum 1-2 haftalıkta hcg böyle çıkabilir dediler sen yine de gecikmene göre tekrarla testi dediler
Ama neden kızıyorsunuz gerçekten anlamadığım için dedimBak böyle olunca kızıyorum. 43 ne amlamıyorum ne demek. 5 üstü gebelik yani bunu buraya yazana kadar bin kez bakmışsındır google dan.
Merve arkadaşımıza da söyledim ama ebeler neden yok dedi pekiTahmini olarak 3 haftalık gebesiniz, tebrik ederim.. benim de ilk kan testi sonucum 44 çıkmıştı. Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?