Testin süresi geçti

Acaip_haller

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
460
207
103
30
Merhaba. Benim bir oğlum var 16 aylık. Bebek planlamiyorduk. Bu ay baş dönmesi bulantı gibi bazı durumlar yaşadım gebelikten süphelenince adete 3-4 gün kala test yaptım. Negatifti. Bugün cebimde kalan testi alınca şunu gördüm. Tamam süresi geçmiş ama böyle belirgin olması şüphemi tazeledi. Sizce?

Merhaba. Benim bir oğlum var 16 aylık. Bebek planlamiyorduk. Bu ay baş dönmesi bulantı gibi bazı durumlar yaşadım gebelikten süphelenince adete 3-4 gün kala test yaptım. Negatifti. Bugün cebimde kalan testi alınca şunu gördüm. Tamam süresi geçmiş ama böyle belirgin olması şüphemi tazeledi. Sizce?
Canim Fotosu varsa atabilir misin

5 dk içinde cikmadiysa inanmayın yanıltıcı kuruma çizgisi olabiliyor ama hala belirtiler varsa bnce bir test daha yaoin

IMG_20220122_130730.webp

Hmm ben daha önce yapıyordum ama hiç kalan testlerde renk değişimi görmemiştim. Bu çizgi şaşırttı olmayan şey nasıl renk olusturur filan diye

Hahahaha.. aynen doğru diyorsunuz. Evde değildim yapınca onların banyoya atamamistim kalmış peçete içinde.
Bir kaç gün geçtiği için varsa daha belirgin çıkar. Lakin ben testi yaptıktan 2-3 saat sonra böyle çıktığında negatif olduğunu anlıyordum.

Allah gönlünüze göre versin. :KK200:

Back
X