- 20 Mart 2019
- 460
- 207
- 103
- 30
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Canim Fotosu varsa atabilir misinMerhaba. Benim bir oğlum var 16 aylık. Bebek planlamiyorduk. Bu ay baş dönmesi bulantı gibi bazı durumlar yaşadım gebelikten süphelenince adete 3-4 gün kala test yaptım. Negatifti. Bugün cebimde kalan testi alınca şunu gördüm. Tamam süresi geçmiş ama böyle belirgin olması şüphemi tazeledi. Sizce?
5 dk içinde cikmadiysa inanmayın yanıltıcı kuruma çizgisi olabiliyor ama hala belirtiler varsa bnce bir test daha yaoinMerhaba. Benim bir oğlum var 16 aylık. Bebek planlamiyorduk. Bu ay baş dönmesi bulantı gibi bazı durumlar yaşadım gebelikten süphelenince adete 3-4 gün kala test yaptım. Negatifti. Bugün cebimde kalan testi alınca şunu gördüm. Tamam süresi geçmiş ama böyle belirgin olması şüphemi tazeledi. Sizce?
Aynn görünmüyor testEkledim dosya çok büyük hatası verdi kırpacağım tekrar yükleyeceğim
Ben de yapıyordum aradan zaman geçtikten sonra çizgi çıkabiliyor adetin geçmesini bekleyin benceİki gün oldu testi yapalı
Bugün cebimde kalan testi alınca şunu gördüm.
Ümitlendırmek istemem ama bence var gıbı testı yenıleme imkanın varsa yıne yap
Hahahaha.. aynen doğru diyorsunuz. Evde değildim yapınca onların banyoya atamamistim kalmış peçete içinde.Testi yineleyin.
Ve lütfen bu defa cebinizde saklamayın. İğrenç.
Yaa benim bebek bir yaş dort aylık yeni bebeğe ve gebeliğe hazir değilim pek çok.acidan. stresliyim. Hayırlısı olsun ama tabiÜmitlendırmek istemem ama bence var gıbı testı yenıleme imkanın varsa yıne yap
Bir kaç gün geçtiği için varsa daha belirgin çıkar. Lakin ben testi yaptıktan 2-3 saat sonra böyle çıktığında negatif olduğunu anlıyordum.Hahahaha.. aynen doğru diyorsunuz. Evde değildim yapınca onların banyoya atamamistim kalmış peçete içinde.
Teşekkür ederim aminBir kaç gün geçtiği için varsa daha belirgin çıkar. Lakin ben testi yaptıktan 2-3 saat sonra böyle çıktığında negatif olduğunu anlıyordum.
Allah gönlünüze göre versin.
Test yaptınmı ne oldu sonucunTeşekkür ederim amin
Yok yapmadım. Yarın adet günüm. Olmazsam yaparımTest yaptınmı ne oldu sonucun
Adet oldunmuYok yapmadım. Yarın adet günüm. Olmazsam yaparım
Hayır olmadım. Beklenen adet günümde negatif çıktı kan testim. Birkaç gündür kasıarda ara ara batmalar oluyor bekliyorum. Doğumdan sonra bir yıldır ilk kez geciktimAdet oldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?