• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Testise sülük tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.367
133
Merhaba hanimlar
Bi tanıdık aracılığıyla testise sülük tedavisi olmak istiyor esim iyi geliyormuş cocuk sahibi olma acisindan.Fakat benim kafama yatmıyor pek testis cok önemli ve hassas bi bölge.
Neyse bide şunları kullansin dedi;
Güllü gelincik şurubu
Özel şurup
Ademata şurup
Kırmızı krem
Kan şurubu
Özel macun
Akciğer macunu
Esimin sperm sayisi az hormonların da bi sknti yok sperm sayısı sifir cikiyo hatta.
Iki defa vorikasel amelyati oldu 2 tüp bebek denemesi var.
Bunu daha önce duydunuz mu bana bi fikir verir misiniz kafam karışık eşimde yaptrmak istiyor...

Çaresizlik işte bir şey diyemiyorum ama cahil cahil işler yapmasın yahu

Kullanici adin da komikmiş. 🤣 zeki bir kadinsin belli ki. Eşin de caresizlikten bu yonteme kapildi galiba. 😔 Çok mu kotu bir sayıda? Degerleri ne?
Sayisi normal hastanede 0 cikiyo tüp bebek merkezlerinde mikroskop altinda taneyle çıkıyor rabbim hayirlisini eylesin

Benim eşimde varikosel vardı 3 defa tetislere koyduk aman aman bir artış olmadı hatta hiç artış olmadı çünkü sülük kan akıtıyor ordan bir müddet kan akışı oluyor o kan akışına karşı pamuk bez tampon yapılıyor bu da testislerde aşırı sıcaklığa sebeb oluyor sıcakta spermlere iyi gelmiyor sayıda neden fayda sağlamadığını biz böyle düşündük çünkü bize doktorlar testislerin vücut ısısından düşük olması gerekiyor varikosel orada ısı yaptığı için spermlerin bozulduğunu açıklamıştı
İki yan kasığına vurursanız çok daha sağlıklı olur
Rabbim şifa versin

Ben de duymuştum. Hatta adını vermek istemiyorum azosperm konusunda büyük başarılar elde eden ve bu erkek infertilitesinde çok bilinen bir doktorda hormon iğneleri, ilaçlar ve vitamin takviyelerinin yanında bu sülük olayını da tavsiye etti bize ama biz tabi ki yaptırmadık.

Eşim 3,5 ay önce varikoselden ameliyat oldu. Ayrıca hipogonadizme bağlı azosperm hastası. Çok şükür çıkışlar oldu. Hala ilaçlara, iğnelere, bitkisel takviye ilaçlarına devam tüp bebek için kaliteli sperm için çabalıyoruz. Morfoloji malesef 0. Onu yükseltmek için uğraşıyoruz. Bir sperm ne kadar kaliteli olursa tüp bebekte Allah'ın izniyle başarı şansı bir o kadar daha çok. Yanında aktarda macun yaptırdık onu kullanacak eşim bir kaç güne.

Allah hayırlısıyla amacımıza ulaştırsın inşallah hepimizi. Çaresiz kalınca her şeye bel bağlar olduk. Takdir Allah'ın tabi ki!

O, ol! demezse bütün yapılan sebeplerde boş. Şifayı Allah'tan bekleyerek bütün maddi ve manevi gayretlerimiz. Umarım tez zamanda muradımıza hayırlı bir şekilde ereriz. (AMİN)

Son düzenleme:
Back
X