Eşiniz saçmalamasın. Dönülmez sonuçlara yol açabilir.
Bende hic taraftari deilim korkutan seyler soylicem mecbur Allah affetsn bi kac da yalan söylerim caydirmak icinÇaresizlik işte bir şey diyemiyorum ama cahil cahil işler yapmasın yahu
Spermleri yiyormuş falan deyinBende hic taraftari deilim korkutan seyler soylicem mecbur Allah affetsn bi kac da yalan söylerim caydirmak icin
Iyi fikir olanlari da onlar yicek derimSpermleri yiyormuş falan deyin
Güldüğüm icin özür dilerim. Saglik konularina gulmem asla. Ama bu tuhaf bir konu. Insan tutamiyor kendini.Iyi fikir olanlari da onlar yicek derim
Valla canim ben bile gülüyorum o yüzden sakincasj yokGüldüğüm icin özür dilerim. Saglik konularina gulmem asla. Ama bu tuhaf bir konu. Insan tutamiyor kendini.
Kullanici adin da komikmiş.Valla canim ben bile gülüyorum o yüzden sakincasj yok
Sayisi normal hastanede 0 cikiyo tüp bebek merkezlerinde mikroskop altinda taneyle çıkıyor rabbim hayirlisini eylesinKullanici adin da komikmiş.zeki bir kadinsin belli ki. Eşin de caresizlikten bu yonteme kapildi galiba. Çok mu kotu bir sayıda? Degerleri ne?
Tüp bebek deneme imkaniniz var mi?Sayisi normal hastanede 0 cikiyo tüp bebek merkezlerinde mikroskop altinda taneyle çıkıyor rabbim hayirlisini eylesin
Maalesef esim küçük esnaf bu zamlardan sonra isi baya düştü imkanimiz hic yokTüp bebek deneme imkaniniz var mi?
Hiç beklemediginiz bir anda büyük bir surprizle gebe kalirsiniz insallah.Maalesef esim küçük esnaf bu zamlardan sonra isi baya düştü imkanimiz hic yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?