- 18 Şubat 2021
- 492
- 145
- 18
- Konu Sahibi Minikmelek
-
Canım negatif olup pozitife dönen oluyor elbette. Gec döllenme felan olmus olabilir bende regl gecmesini bekleHanımlar ilk kez klomen kullandım bu ay 3 yumurtam oldu doktor kendi çatlamak üzere dedi iğneye gerek duymadı ve ben bu yaşıma kadar asla yumurtalamadan itibaren bı ağrı görmedim yaşamadım fakat yumurtlama gününden tam emin değilim test yapmadım bu ay geçmek bilmeyen bı ağrım var 2 haftadır benim ağrım sadece regle 2 3 gün kala başlardı buna istinaden gebelik olabilir dendi testler negatif bende ilk kez böyle bişey yaşadığım için gebeliğe yordum regle iki gün var neden olur böyle bu şekilde negatif olup sonradan pozitife dönen varmı ?
8 ay oldu kısa bı sure belki ama o kadar üzülüyorum kiCanım negatif olup pozitife dönen oluyor elbette. Gec döllenme felan olmus olabilir bende regl gecmesini bekle
Stres yapma regl gecmesini bekle zor beklemek biliyorum ama ozaman varsa cıkar zaten8 ay oldu kısa bı sure belki ama o kadar üzülüyorum ki
Sağol canım cevabın içinStres yapma regl gecmesini bekle zor beklemek biliyorum ama ozaman varsa cıkar zaten
Ne demek hayırlısı olsunSağol canım cevabın için
Neyiniz var düzensizlik pkos vs? Hayırlısı olsun üzülmeyin kısmette varsa olacak inşallahHanımlar ilk kez klomen kullandım bu ay 3 yumurtam oldu doktor kendi çatlamak üzere dedi iğneye gerek duymadı ve ben bu yaşıma kadar asla yumurtalamadan itibaren bı ağrı görmedim yaşamadım fakat yumurtlama gününden tam emin değilim test yapmadım bu ay geçmek bilmeyen bı ağrım var 2 haftadır benim ağrım sadece regle 2 3 gün kala başlardı buna istinaden gebelik olabilir dendi testler negatif bende ilk kez böyle bişey yaşadığım için gebeliğe yordum regle iki gün var neden olur böyle bu şekilde negatif olup sonradan pozitife dönen varmı ?
Hiç bir sıkıntım yok ne bende ne eşimde ama sorunsuz olmadı olmuyor bu ay ilk kez klomen kullandım bakalım negatifi gördüm ama regle 2 gün var hala umitliyim inşallah boşa çıkmazNeyiniz var düzensizlik pkos vs? Hayırlısı olsun üzülmeyin kısmette varsa olacak inşallah
Canım az önce predictor testini yaptım hayali çizgiyi gördüm inşallah yanıltmaz çok heycanliyimNe demek hayırlısı olsun
Atarmısın buraya bakimCanım az önce predictor testini yaptım hayali çizgiyi gördüm inşallah yanıltmaz çok heycanliyim
Farklı bı başlık altında paylaştım canım çok zor yukledim önünde yükleyemiyorum testime bakar mısınız ben mi yanlış görüyorum diyeAtarmısın buraya bakim
Negatif gördüğün test kaset test miydi canım?Canım az önce predictor testini yaptım hayali çizgiyi gördüm inşallah yanıltmaz çok heycanliyim
Hem kaset test hemde awox diye bı erken gebelik testi canım predictor pozitif çıktı amaNegatif gördüğün test kaset test miydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?