Testler negatif ve adet olamıyorum

hope_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
6
0
6
Isparta
Arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyordum ama kayıt olmak bugüneymiş size sormak istediğim bi konu var.Normalde adetim 6 martta gelmesi gerekiyodu ama hala gelmedi red pl.s marka bi test aldım 5 tane ondan öncede 2 tane başka bi test almıştım hepsi de negatif çıktı.Hani sormak istediğim hamile olmamın imkanı var mı yoksa değişik bi nedenden dolayı gecikmiş olabilirmi bazen 1 hafta geç geldiği oluyodu o yüzden pek aldırış etmedim ama şu an merak ediyorum kan testi yaptırmama gerek var mı? yardımcı olun lütfeeeennnnn

Belirtin yokmu hic

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arada göğüslerim şişerdi adet olmadan önce göğüslerim yine şiş.karnım ağrırdı yine adetten önce ama şimdi az ağrıyo sonra ağrısı geçiyo

canım bence kan testi yaptır, benim de 10 gün gecikti adetim kan testi de yaptırdım negatif çıktı ama bir kaç gün daha gelmezse tekrar doktora gidicem, ben de merak ediyorum neden böyle düzensizleştiğini.

canım bence kan testi yaptır, benim de 10 gün gecikti adetim kan testi de yaptırdım negatif çıktı ama bir kaç gün daha gelmezse tekrar doktora gidicem, ben de merak ediyorum neden böyle düzensizleştiğini.

yarın bi gideyim hastaneye o zaman çok teşekkür ederim :)

Geç yumurtlama olayına deniliyor.belki sende adet olmadan önce yumurtlamışsındır ve birlikte olunca tutmuştur.inşş böyledir kan tahlili mutlaka yaptır.eger gebe degılsen kisten dolayı gecıkme olmuş olabılır.güzel haberlerini bekliyoruz:)

canım gittin mi hastaneye yaptırdın mı kan testini çok merak ediyorum?? senden gelen sonuca göre ben de gidicem de hastaneye o yüzden soruorum:)

canım gittin mi hastaneye yaptırdın mı kan testini çok merak ediyorum?? senden gelen sonuca göre ben de gidicem de hastaneye o yüzden soruorum:)

gittim doktor tarlusal verdı 1 hafta kullandım daha yenı geldı zaten kan testınde bellıydı o yuzden tarlusal verdı korka korka kullandım ama geldı yanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…