• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testler Pik mi?

somebdy1

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
112
38
13
30
Bugün farklı zamanlarda yaptım böyle çıktılar Pik mi? Uygulamaya göre iki gün var

Eklentiler

• IMG_8288.webp
    IMG_8288.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 19
Evet canım ğik bol bol havuc ye kuzum inşaaşşah hamile kalırsın altına yastık koyarak sperm girişi yaptırmayı unutma canımmmm 20 sn lik lural bir bebenin günlüğü sayfasında öğrendim

Evet canım ğik bol bol havuc ye kuzum inşaaşşah hamile kalırsın altına yastık koyarak sperm girişi yaptırmayı unutma canımmmm 20 sn lik lural bir bebenin günlüğü sayfasında öğrendim
Dün olmuştu ilişki bugün mü yiyeyim havuç? Teşekkür ederim güzel duanız için inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırla

Dün olmuştu ilişki bugün mü yiyeyim havuç? Teşekkür ederim güzel duanız için inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırladün

Dün olmuştu ilişki bugün mü yiyeyim havuç? Teşekkür ederim güzel duanız için inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırla
Amin inşaallah kuuzm.Evet canım bi kaç ta ye havuc catlamasına sebep oluyo mesela 2 gün pik olup caylamayan yumurtalar havucla catlıyo biiznillah. Bugun yarında ilişkiye gir. Aksam 10. Civarı sabah 5 6 cok iyi zamanmıs hatta sabah sperm hızını artırıyorumus o yuzden bi kere olsun sabah yapmalıymısız aksam 10dan önceydi sanırım yapılması gereken.

Back
X