Testler Pik mi?

somebdy1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.425
Puanlar
53
Bugün farklı zamanlarda yaptım böyle çıktılar Pik mi? Uygulamaya göre iki gün var

Eklentiler

• IMG_8288.webp
    IMG_8288.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 154
Evet canım ğik bol bol havuc ye kuzum inşaaşşah hamile kalırsın altına yastık koyarak sperm girişi yaptırmayı unutma canımmmm 20 sn lik lural bir bebenin günlüğü sayfasında öğrendim

Evet canım ğik bol bol havuc ye kuzum inşaaşşah hamile kalırsın altına yastık koyarak sperm girişi yaptırmayı unutma canımmmm 20 sn lik lural bir bebenin günlüğü sayfasında öğrendim
Dün olmuştu ilişki bugün mü yiyeyim havuç? Teşekkür ederim güzel duanız için inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırla

Dün olmuştu ilişki bugün mü yiyeyim havuç? Teşekkür ederim güzel duanız için inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırladün

Dün olmuştu ilişki bugün mü yiyeyim havuç? Teşekkür ederim güzel duanız için inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda hayırla
Amin inşaallah kuuzm.Evet canım bi kaç ta ye havuc catlamasına sebep oluyo mesela 2 gün pik olup caylamayan yumurtalar havucla catlıyo biiznillah. Bugun yarında ilişkiye gir. Aksam 10. Civarı sabah 5 6 cok iyi zamanmıs hatta sabah sperm hızını artırıyorumus o yuzden bi kere olsun sabah yapmalıymısız aksam 10dan önceydi sanırım yapılması gereken.

Havuç hiç duymamıştım pik yapınca mı yiyelim

Evet pik. 2-3 günü değerlendirmeye devam edin 🌸 hemen duş almayın, sıcak su kullanmayın ılık olsun.

Değerlendirdim inşallah olur bu sefer havuç da yiyorum 😅bakalım inşallah ama ilk defa ovulasyon testimi c çizgisinden daha koyu görüyorum.
Benim de bugün bu şekildeydi 😅😅 peki özel olmazsa üç gün üst üste mi düşünüyorsun yoksa bir boş bir dolu mu benim kafamın aşırı karıştığı kısım burası oluyor 😅

Benim de bugün bu şekildeydi 😅😅 peki özel olmazsa üç gün üst üste mi düşünüyorsun yoksa bir boş bir dolu mu benim kafamın aşırı karıştığı kısım burası oluyor 😅
Dün de koyuydu yumurtlama sandım değerlendirdik😅 sonra ovulasyon testini öğlen yaptım ama düne göre daha koyu çıktı ondan önce bilerek yumurtlamaya denk gelsin diye 4 gün ilişkiye ara vermiştik sperm kalitesi iyi olsun diye dün oldu bugün de oldu ama daha çatlama görmedim bende bilmiyorum yarın ama önemli sanki çatlama olduğu için benimde aklım karıştı vallahi 😂😂aman yarınıda değerlendirelim nolur nolmax😂

Dün de koyuydu yumurtlama sandım değerlendirdik😅 sonra ovulasyon testini öğlen yaptım ama düne göre daha koyu çıktı ondan önce bilerek yumurtlamaya denk gelsin diye 4 gün ilişkiye ara vermiştik sperm kalitesi iyi olsun diye dün oldu bugün de oldu ama daha çatlama görmedim bende bilmiyorum yarın ama önemli sanki çatlama olduğu için benimde aklım karıştı vallahi 😂😂aman yarınıda değerlendirelim nolur nolmax😂
😅😅 Deneyin tabi içinizde kalacağına, benimde Dr bir boş bir dolu dedi beynim yandı spontane olacak artık biseyler 😅

Sperm kalitesi için öyle dıyorlar ama çatlamayı kaçırmayalım sonra 😅
Evet bende artık bakicam yarın da koyu çıkarsa ara vericem cumartesi yaparım, silik çıkarsa yarını da değerlendirir sonra boşluk koyarım kısmet artik gerisi çok da dusunmucem ya😊 Mayıs'ta bir ay ilişki olmadan tek bir ilişki ile pikten sonraki günle olmuştu olacaksa bişekilde oluyo valla ondan çok stres yapmamak lazım aslinda

Eklentiler

• 90DF9E17-380D-4D77-96D0-68F0E2C90708.webp
    90DF9E17-380D-4D77-96D0-68F0E2C90708.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 84
Evet bende artık bakicam yarın da koyu çıkarsa ara vericem cumartesi yaparım, silik çıkarsa yarını da değerlendirir sonra boşluk koyarım kısmet artik gerisi çok da dusunmucem ya😊 Mayıs'ta bir ay ilişki olmadan tek bir ilişki ile pikten sonraki günle olmuştu olacaksa bişekilde oluyo valla ondan çok stres yapmamak lazım aslinda
Aynen öyle canım bakalım hakkımuzda hayırlısı sen daha önce hamile kaldın mı

Back
X