TESTLER

Theteacher00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
554
746
103
Su an sata gore 4+5 haftalik hamileyim. Simdi gitsem belki ancak kese gorunur. Kendimi cok sükür iyi hissediyorum. 7 haftaya kadar bekleyip gitsem acaba gec mi olur ilk Testler icin vs? 5 ay once de yaptrmistim hepsini.. Folik asite de basladim. Calisiyorum, eşim de yok , ne yapacagimi bilemedim. Bir fikri olan tatlışlar var mı. :) ille de hemen gitmem gerekiyor mu eskiden analarımız 2 aya kadar ancak anlarlarmış şimdi ben sorumsuz anne mi olurum gitmezsem. Ne ediiciim :)))

Can'ım hamile kalınca hormonlar değişiyor. Kızıma hamileyken guatr çıktı bende acil ilaca başladım. İnşlh bişey çıkmaz ama kan vermen en iyisi. 6-7 geç değil ama. Tam zamanları

Can'ım hamile kalınca hormonlar değişiyor. Kızıma hamileyken guatr çıktı bende acil ilaca başladım. İnşlh bişey çıkmaz ama kan vermen en iyisi. 6-7 geç değil ama. Tam zamanları

Hadi ya tesekkur ederim. Zaten bu kadar şey okudukca dayanamayack ve gidecegim galiba :)

ben tüp bebek tedavisi ile kaldım hamile. Doktor testten 20 gün sonra çağırdı. 7+1iken gittim. hem kese hem kalp atıı gördük çok şükür. 7. hafta normal bence.

Canim ben ilk gittigimde 6+3tum.. hic acele etmeye gerek yok.. 6-7. haftalar gitmek icin en ideali bence.. yoksa yok kese göründü mü yok kalp atisi var mi stresi oluyor.. bence aile hekimine başvurun rutin kan tahlilleri yapilsin , sonra ilerleyen haftalarda ultrason için uzmana gidin :).. simdiden hayirli olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…